lørdag 3. juli 2010

~ Flaks ~

...at jeg i sin tid ikke kalte denne bloggen for noe sånnt som "mo9cas scrappe-minnebok" eller "mo9cas scrapping" eller noe med "scrapping" i tittelen i det hele tatt. Det skal sies at bloggen opprinnelig var ment som en ren scrappeblogg, med litt innslag av kort om det skulle falle seg sånn. Nå har det seg sånn at det dessverre ikke har blitt så mye scrapping på meg det siste året, av mange grunner, men andre håndarbeider driver jeg med like fullt da. Blandt annet så har jeg jo laget haugevis med tovede sitteunderlag - ett til hver i familien og noen flere som jeg har gitt i presang... Jeg har har nå ett stort lager med bestemorsruter som jeg har heklet i vår, og jeg har jo sydd både vognteppe i Hardangersøm og strikket babyteppe i tillegg... Bare for å oppsummere litt... Og jammen har jeg jo sydd kjole til lillemor her i huset også... Og i tillegg så har jeg jo scrappet og laget litt kort.. men ikke så mye...
I det siste har jeg sittet med symaskinen nok en gang og kost meg med ett sett som jeg gav bort igår. Noen av dere husker kanskje lille babyen som ble født 07.07 ifjor som fikk vognteppe i hardangersøm og strikketeppe av meg? Vel nå er hun ett år om bare noen dager, og det er til henne jeg har sydd. Stoffet jeg har brukt er Tilda-stoff - og det var jammen vanskelig å velge blandt alle de lekreste stoffene altså!! Men valget falt til slutt på de to forskjellige som dere kan se, og jeg syns at det passet godt til en liten tulle! Mammaen ble iallefall kjempeglad, og da er jo alt godt! I tillegg så har jeg scrappet endel sider i ett 8x8-album til henne, med bilder fra hennes første leveår (se der, jeg visste jo at jeg hadde scrappet litt det siste året hehe) - og den gaven falt like godt i smak som den første...  Alt i alt en vellykket presang :)
Idag står grillfest hos gode venner for døren, det gleder jeg meg masse til!!  Ha en fin lørdag! *klem*


8 kommentarer:

Kine sa...

GOBBA så fint d blei! flinke e du :-)

wimsyś scrapperier sa...

Fy søren Monica, nydeligt♥ Du er bare så flink...kan tro motakeren blei glad:)

Ha en strålende ferie så snakkes vi igjen i august:)

Klem♥

Tonje sa...

Du er jammen dyktig!
Denne kjolen med shorts (eller hva kaller en det?) var kjempesøte!

Ha en fin grillkveld!

Catrine sa...

Så nydelig! Skjønnr godt det falt i smak jeg! Du er jo bare kjempeflink!
Ha en flott lørdagskveld! *klem*

helen og gutta sa...

nydelige klær, heldig liten jente (eller mor hihihi) som får dette skjønne settet.

mari sa...

du er et naturtalent i det meste du! lekker kjole!!!

Aina sa...

Å helledussen, noe så nydelig! Det er jo så moro å lage sånne små søte antrekk :)

Monicas Univers sa...

Noe så nydelig! Lekkre stoffer og kjempe flott med båndene/blondene du har brukt.

Har du sydd det rett fra egne ideer, eller har du funnet mønster noe sted? Jeg spør fordi jeg er på jakt etter mønster på en slik type kjole til prinsessa mi. :)