torsdag 13. desember 2007

Har 4-åring idag!!!


Jepp, idag fyller Martin 4 år, født på selveste Luciadagen.. Rart å tenke på at det er gått så lang tid allerede... Han kom som en liten supermann, med en hånd først... Og jammen har han ikke blitt en liten tøffing også *knis*! Til bursdagen fikk han sånn ordentlige arbeidsklær, sånne knall gule med reflekser på. Buksa var desverre litt for stor, så den har jeg vært og byttet nå når han er i barnehagen. Blir stas å ta på seg når han kommer hjem tenker jeg! Gleder meg forøvrig til å høre hvordan det har gått i barnehagen idag. Han synes ikke det er så forferdelig gøy med oppmerksomhet rundt seg selv, så egentlig så hadde han ikke noe lyst å ha bursdag i det hele tatt... raringen... hihi. I fjor i barnehagen fikk han krone, og skulle sitte i midten når de andre barna satt i ring og sang for ham, men ville ha det?? Nei.. alt for mye oppmerksomhet... Og krona, ja den kunne de bare ha for hans del. Han trengte ikke noe krone... Han er skikkelig rar altså, har aldri likt å være i sentrum for noen ting, liker ikke å kle seg ut, og når barnehagen hadde Luciaforestilling ifjor, så satt han sammen med oss som tilskuer istedetfor å være med å synge... jepp, det er Martin i ett nøtteskall... Men for all del, han begynner liksom å bli litt bedre, liker å synge og var jammen oppe på scenen sammen med de andre barna når det var offisiell nyåpning i barnehagen i høst.. så det går seg nok til..
Joda, så dagen idag går med på å hente Martin i barnehagen, for så hjem å spise middag; spagetti og kjøttdeig som er det beste han vet. Så har jeg ordnet med litt kake, selv om vi sånn "offisielt" feiret ham på søndag og skal feire en gang til på lørdag (barneselskap) og søndag igjen. Blir jammen mye feiring på oss.. så fyller jo størstegutten 13 om en uke, så vi får jo litt å styre med i tillegg til juleforberedelsene. Men guri så gøy da!!
Jupp, får vel sette igang tenker jeg...

1 kommentar:

Elisabeth sa...

happy bursdag til 4 åringen, det er virkelig stort å bli fire år altså, det er det ingen tvil om. Herlig bilde også du har lagt ut der....klem Elisabeth