tirsdag 11. mai 2010

~ Gutte-konfirmasjonskort ~

Først av alt; tusen takk for alle tilbakemeldingene angående bordet; setter stor pris på det - er alltid bra med andre synspukter enn sitt eget. Jeg har nå bestemt meg for å male bare bordplaten i første omgang, bordet skal nemlig stå inntil en nesten 100 år gammel slagbenk. Slagbenken er mørkebrun, og ordentlig slitt - og jeg tror at det brune i bordet kommer til å passe perfekt sammen med slagbenken. I tillegg så mistenker jeg at jeg kommer til å bruke duk nokså ofte, så kontrasten ikke kommer til å bli så stor. Legger ut bilder når jeg er ferdig og har fått det i hus - gleder meg virkelig til å få det inn!!



Her er siste kortet av de fem jeg fikk bestilling på; ett guttekonfirmasjonskort. Har brukt papir fra Papirdesign - ett knallstilig og ordentlig guttete/mannlig papir som er perfekt til konfirmasjon!! Papiret er fra siste kolleksjonen til Papirdesign. Ellers har jeg brukt en gammel stripe med negativ, metallpynt fra Tim Holtz, stempel fra kort i hodet (trooor jeg?), og diverse annet "smådill"...



Da er det bare en dag igjen før det er langfri - skal bli herlig! Her er alle klær klar til 17.mai, deilig å ha kontroll nå allerede!!
Ha en strålende flott dag videre!!
*klem*

4 kommentarer:

wimsyś scrapperier sa...

Å det blei kjempe kult, stilligt med den filmstripen:)

Å jeg misunner deg...jeg har nok litt mer 17 mai forberedelser igjen:(

God helg:)

helen og gutta sa...

den var knalltøff, må si som Wenche, det gjorde seg virkelig med filmstripen

Synnøve sa...

Kjempekult kort! Jeg sliter alltid med disse guttekortene... kanskje fordi jeg bare har jenter;)
Lekkert ble det iallefall.
Ha en suuuper tirsdag!

tonje boganes sa...

Stilig kort!

Klem