onsdag 26. mai 2010

~ Bordet er ferdig! ~

Det har vært ferdig en stund da, men jeg har ikke turt å tatt det i bruk før nå nylig. Tenkte det var greit å la malingen få herde litt før jeg tok det inn i huset, og til de små "apekattene" som bor her hehe!!
Jeg er iallefall strålende fornøyd - angrer ikke ett sekund på at jeg bare malte bordplaten og lot underdelen få være. Syns det passer så godt til den brune slagbenken som står der fra før - og bordplata stikker seg ikke ut den heller syns jeg. Stolene som står til bordet er bare noen midlertidige til jeg finner noen som passer perfekt- og det røde teppet skal også skiftes ut med tid og stunder...
Er så glad for at jeg tok meg "bryet" med å fikse dette bordet, etter ørten runder med liming, sparkling og pussing - og til slutt ett lag med grunningsmaling og fire strøk oljemaling på toppen er jeg veldig fornøyd! Er blitt ordentlig glad i bordet mitt jeg ♥ - og bonusen er jo at det følger med to klaffer (som jeg også har malt hvite) som gjør at bordet nesten blir dobbelt så stort om jeg trenger det... Herlig!!
Det eneste som ikke ble som jeg ville var underdelen; hadde sett for meg at det skulle bli litt blankere etter at jeg oljet det, men det ble det dessverre ikke. Har prøvd å polere med en fille, men det blir allikevel ikke sånn jeg ønsker. Vil ikke lakke det - så om noen har noen lure tips å komme med blir jeg superglad for det! Jeg er jo helt nybegynner å regne - så mulighetene er jo store for at det er noen som kan mer enn meg :)

Så, her er vidunderet

9 kommentarer:

mari sa...

wow, så lekkert det ble!!!! enig med du, ang bordplaten!! skikkelig flott!

Fatima sa...

Veldig fint ble bordet.Ideen med å bra male bodrplaten var god.

Inger sa...

Så lekker spiseplass du hadde her da!! Min mor og far har samme bordet, men de har renovert det hos en møbelsnekker....synes ditt bord var lekkert slik som det er nå jeg:) og benken var jo bare rååååfin!! hadde likt meg der med en tekopp jeg altså;)

Anne-Britt sa...

Se her ja. Skikkelig lekkert bord. Og bra du bare malte bordplaten. Står jo så fint i stil med benken. Ønsker deg en fin uke videre. Klem

Aina sa...

Bordet ble kjempeflott! Så koselig spisekrok! :)

wimsyś scrapperier sa...

Så fint det blei, passet perfekt til benken. Du har vært kjempe flinke:)

Ha en kjekk forestilling i kveld:)

Benita sa...

Super lækkert bord. Den hvide bordplade gør bordet lettere og mere moderne!

Måske kan du bruge voks til underdelen, hvis du gerne vil have det til at være mere blankt?

Nathalie sa...

Bordet ble kanon flott.Syns du er flink til dette også. : ) Skulle ønske jeg hadde sånn flott benk. Den var bare rålekker. : )

Tonje sa...

Bordet ble kjempeflott!