mandag 5. april 2010

~ Årets siste ~

Altså, det er rett før det begynner å bli litt flaut dette - stadig nye påskeegg å finne her i bloggen min - men sannheten er at jeg koser meg sånn med å lage/pynte disse, at det er nesten som jeg leter etter noen å gi dem til, bare så jeg får laget noen flere hehe!! Men dette er det siste for i år - lover!!Dette har jeg laget til min kjære, snille mor. Er vel på tide at hun, etter alle disse årene, får ett påskeegg tilbake? Det syns jeg virkelig! Så dette har jeg malt med gesso, med hvit krakeleringsmaling (ser nesten ut som ett "knust" egg dette?) og pyntet med hvit tyll, og allskens blomster i hvit- og rosatoner. Jeg har også brukt en av de minste rammene til Melissa Frances og limt på litt papir under og skrevet God Påske inni. Blondene jeg har brukt var jeg så heldig å få til bursdagen min fra Wenche og Nina - mener at de hadde kjøpt den hos Kort og Godt? Er der jeg har kjøpt de herlige blanke krystallene også - har veldig veldig dilla på å bruke dem og dagen!! Jeg har også brukt halvperler og litt grønt bånd - sammen med litt glitterlim (Stardust) på noen av blomstene. For å feste tyllen utenpå blondene sydde jeg fast en knapp på hver side, funket godt det også :)
Dette egget hadde jeg med i Scrapping.no sin påskeegg-konkurranse, og tenk at jeg vant!! Jippi!! Så utrolig gøy - tusen takk til dere som stemte på egget mitt!!


Til slutt så må jeg få si tusen takk for awardsene jeg har fått siste tiden!! Tusen tusen takk!!! Jeg blir så glad så glad for hver eneste tanke og award som blir sendt i min retning - jeg setter stor pris på alt!! Sannheten er, dessverre, at jeg er superdårlig til å gi disse videre *gremmes*. Superdårlig!! Antageligvis den dårligste av alle bloggere! Men det betyr altså ikke at jeg ikke blir glad for dem - for det blir jeg! Mulig at det faktisk er sånn at jeg, som den dårligste av alle bloggerne til å sende disse videre - er den som blir gladest for dem!?
Godt mulig!!
Veldig godt mulig!!
Så igjen - tusen takk!!!

11 kommentarer:

Kari sa...

For et supernydelig egg! Heldige de som får egg fra deg - det blir noe å ta fram og glede seg over hver påske!

Klem, Kari

Fatima sa...

Vis det er slik at du ønsker å lage flere påske egg. Så sier jeg det rett ut at jeg ønsker meg et til neste år. De er virkelig flotte.
Klem

helen og gutta sa...

du får til det mest utroligste, det ene egget etter det andre og alle så utrolig flotte på hver sin måte. Du er kjempeflink og virkelig inspirerende.

hanne sa...

Så lekkert! Disse kan du jo selge....være tidlig ute før neste påske.;)
Ser at du har kost deg med å lage dem!

{ Kristina } sa...

Fantastisk flott!

Nå kunne jeg virkelig ønske jeg kikket i bloggen din før påsken startet, for et sånt egg vil jeg også ha!!! Kan jo ikke lage det nå vel?

Og du? De eggene med rosemønster på, gosh så nydelige de også. Hvordan gjør du det? Du skriver at du brukte servietter. Nysgjerrig! Jeg kan ikke den teknikken.

Synnøve sa...

Du har laget noen helt fantastiske egg, (og jeg ble også forelsket i de med rosene.) Vakre!!!
Herlig å kose seg med disse da!
Klem

Synnøve sa...

Du har laget noen helt fantastiske egg, (og jeg ble også forelsket i de med rosene.) Vakre!!!
Herlig å kose seg med disse da!
Klem

Sanna sa...

Å her inne var det masse flotte ting og supre ideer. Jeg bare digger den eggekartongen du viser i innlegget under. Den skal jeg "arkivere" i hodet til neste påske når jeg skal ha med meg en liten vertinnegave bort. Den var super smart - forresten hvordan lager du de der tyllblomstene du hadde brukt på eggekartongen ? Bare en sirkel du snurper sammen eller ..?? Er litt nysgjerrig - synes det var så fint ;o) Klem fra Sanna

Strikke-Snuppa sa...

Nydelig blogg du har. Kommer nok tilbake. :)

Heges lille hobbyverden sa...

Det ble visst mye verping på meg rett før påske også... Egg på bloggen på rekke og rad, men du verden så morsomt det var!

Har en liten award til deg på bloggen min for all inspirasjonen du gir!

Klem Hege

Oxana sa...

UTROLIGFLOTT!!!!!