søndag 8. november 2009

~ Til far på farsdagen ~

Har pyntet en eske med melkesjokoladehjerter til far på farsdag, men denne kan selvfølgelig enkelt brukes til andre anledninger også, er bare å endre teksten...Inni:

Jeg har først grunnet hele esken med Gesso fra Ranger, så limt på ark fra Storyteller som jeg har tilpasset hver side. Under papiret i fronten har jeg limt en magnet fra Basic Grey - som får blir lukking på esken når jeg også limer en magnet under klaffen på toppen.
Etterpå malte jeg alle kanter med hvit cracklepaint, samt kanten rundt sjokoladen (se bilde).
Til toppen klippet jeg ut en runding i det sorte trekantfløyelsarket fra Storyteller, og limte hvit tyll under. Oppå dette limte jeg en "vanlig" liten kakeserviett - og oppå der igjen punchet jeg ut en scallop runding i vanlig hvit kartong. Du kan selvsagt også bruke Spellbinders til dette.
Etterpå pyntet jeg med lilla roser (ny farge i sortimentet til Storyteller) i størrelse 14mm, 10mm og roseknopper. Jeg brukte også rund ornament som pynt, som jeg limte ett perlehjerte oppå. Legg spesielt merke til de nye bladene fra Storyteller som kommer i fire forskjellige størrelser, geniale til bruk både på kort, LOer og på slike prosjekter som jeg har brukt dem til her. Her har jeg brukt de to minste størrelsene.
Til slutt pyntet jeg med halvperler og lilla blingblomster fra Storyteller, perleswirl fra Prima og glitterlim fra Ranger. Lilla glitterlim oppå roser og roseknopper, og glitterlim i fargen Star Dust rundt den hvite scalloprundingen og kakeservietten - samt litt rundtomkring på tyllen. Glitterlim i fargen Black Diamond rundt den sorte rundingen.
Klikk gjerne på bildene for å gjøre dem større og mer detaljerte.


Til slutt; Gratulerer med dagen til alle pappaer i hele verden!
Takk for at du er innom hos meg idag, ha en fortsatt flott dag!
*klem*

7 kommentarer:

{ Kristina } sa...

Så utrolig fin! :) Tenker denne falt i smak.

Jonna sa...

Nydelig! Så lekkert med mørklilla roser.

Tonje sa...

Den ble kjempelekker!

Eli sa...

Lekkert! Virkelig nyydelig pyntet. Her ble det fint lite ekstrastas på han far, men ble tegninger og god kake (som svigermor kom med - jeg er visst for lat :P) Dagen ble god den :) Ha en fiiin kveld :) *klem*

HegeAL sa...

Virkelig nydelig, Monica!!

Catrine sa...

Utrolig lekker! Denne vil jeg tro falt i smak! :)

Aina sa...

Et vakkert lite kunstverk!!!