torsdag 19. mars 2009

~ Påskekos ~Det nærmer seg påske med store skritt, og i den anledning har jeg kost meg med påskepapirene til Papirdesign. Her får du en ørliten sneakpeak, men disse sakene kommer til å stå utstilt på standen til Papirdesign på Scraporama-messen nå i helgen 21. -22. mars. Vil du ta dem i nøyere øyensyn? Besøk Line på standen og kikk på alt det lekre hun har å by på - vet at de fleste andre i designteamet også har laget lekkerbiskener som Line har med seg, og det er vel verdt å ta turen innom standen.

Imorgen bærer det østover - Oddbjørg, Hanna, Trude Julie og jeg er så heldige at vi får campe hos skjønne Kristin - tusen takk Kristin for at du tar imot oss vestlendingene med åpne armer og stort hjerte!! Du er helt topp!! Gleder meg til å treffe deg igjen!!

Gleder meg stort til denne helgen - vet at det blir en herlig helg med masse latter og fnising og bare gøy!!
Har meldt meg på Salte sitt kurs på lørdag kl 13:00 - og det har jeg store forhåpninger til! Salte er en utrolig dyktig dame som insprerer meg på mange måter. Dette er en fantastisk dame som jeg har gledet meg svært lenge til å treffe igjen!!


Ellers.... tja.... gleder meg til helgen *glis* -håper vi sees på messen eller på treff!Til alle som er innom - ha en super helg!
*klem*

6 kommentarer:

Monica sa...

Gleder meg til å treffe deg igjen i helgen, da skal vi kose oss altså!!! God tur bortover *klem*

Eli sa...

Kos dere masse på tur! Er ikke det minste misunnelig.... *kremt* Lekker sneakpeak - håper at du legger ut hele senere. Klem, E

Kent sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Salte sa...

Åååå så skjønn du er kjære! Jeg kommer til å klemme deg flat i morgen kveld! Be ready :) Gleder meg til å være sammen med dere hele gjengen i helgen.

Elisabeth sa...

åååh, gjett om jeg ønsker at dere får en herlig tur....og jeg som egentlig skulle vært med da.....jaja....får ta det hele igjen til papirfesten....det går fort når det blir høst..hihi....god tur i morra, god shopping, og god scrapping.....hils alle kjente og ukjente på din vei...

Vibeche sa...

Kos deg masse i helgen, dere kommer til å få det kjempe gøy.
Skulle så gjerne ha vært der.
Hils alle, og ha en fantastisk herlig og inspirerende helg.
Stor klem