mandag 23. mars 2009

~ Årets første lam ~


Laget denne med de nyeste påskepapirene fra Papirdesign - noen alldeles herlige påskepapirer!!
Har brukt papirer fra Papirdesign, blomster fra Prima og Papirloftet, brad fra Kort og Godt, hvite fjær, gul sisal, stickles i fargen Star Dust og en grønn som jeg ikke husker navnet på *fnis*, noen distressede tags, og bokstaver fra Making Memories (de små sorte) og Thickers. Har også håndsydd med gul brodertråd her, noe jeg ikke har gjort før - men helt sikkert kommer til å gjøre igjen!! Kjempegøy!!


Har også pyntet ett påskeegg som jeg har kjøpt på IKEA - ferdig med sjokolade oppi. Har brukt de samme mønsterarkene som i LOen og har pyntet med en sløyfe av tyll.Til slutt har jeg dekorert enn eggekartong som jeg har lagt sjokolade-egg oppi - en koselig ting til påske! Har også brukt stickles i fargen Star Dust, hvit tyll fra Bazzill, og sorte glitterbokstaver fra Making Memories.Denne helgen som var har vært utrolig flott, har vært sammen med noen alldeles herlige damer på scrappemesse og scrappetreff på østlandet... Takk damer!!
Eget innnlegg kommer om det :)

Takk for at du er innom hos meg, ha en super dag videre!
*klem*

9 kommentarer:

Jonna sa...

For en nydelig LO! Tror jeg må se om jeg finner det påskeliljearket. Lekkert med håndsømmen også.

Eli sa...

ÅH så flott layout Monica!! Løøøv it!! Virkelig en favoritt her hos meg altså :) Egget var kjempesmart; IKEA er tingen skjønner jeg ;) og så koselig å få en sånn eggekartong da :) Kreativ er du absolutt, ingen kan si noe annet. Gleder meg til å høre om helgen deres så stikker innom igjen senere :) Klem

Elisabeth sa...

nice..nice..nice.... og du, jeg går aldri hjemmefra uten broderigarnet mitt..hihi......

- du har de lekreste kreasjoner i påske-modus her....

tangent sa...

Så utrolig nydelig den LOen var! Lekre papirer du har brukt, skjønne bilder og veldig gjennomført LO!

Kristin sa...

Utrolig lekre bidrag! Tusen takk for at du deler av din kreativitet! Du er en stor inspirasjonskilde

Hanna alias 2små sa...

Nydelig Monica! Jeg hadde jo gleden av å se disse IRL nå i helgen, og ble bare SÅ inspirert. Måtte selvsagt kjøpe arkene :-)

Takk for en flott tur i helgen!

Kristin sa...

Fy søren så flotte ting! Og takk for et veldig hyggelig treff!

Salte sa...

Kjære Monica, herlige påske dekorasjoner du har laget, og den layouten din studerte jeg lenge på i helgen! Tusen takk for en minnerik helg med deg. Håper det ikke er lenge til vi sees igjen. Mange mange klemmer

Anonym sa...

Så utrolig flotte påske-lekkerier du har laget!!! LOen din var kjempeflott! Og eggekartong-dekor kommer jeg nok til å prøve meg, har en veninne som har bursdag i påsken! Nydelig!