torsdag 25. desember 2008

~ Noe som ble gitt bort ~

Har laget litt julegaver i år, og her er det som var innpakket i det hvite papiret i forrige post. Det er til min kjære lillesøster som skal reise til Australia rett etter nyttår. Tenkte at det ville komme godt med med en reisedagbok, siden hun skal være borte i 6 uker. Er sikkert mye man kan oppleve i Australia i 6 uker, så er det jo greit å ha en liten bok som hun kan notere i om hun vil. Inni lommen ligger Australske penger (jepp - de er faktisk ekte... ser ut som ordentlige monopol-plastpenger *lol*) som hun kan kose seg med på turen sin.
Trykk gjerne på bildene for å få dem større...

Takk for at du titter, ha en superfin 2.juledag videre!
*klem*10 kommentarer:

Salte sa...

Nyyydelig Monica! Heldige lillesøsteren din - håper hun er flink å benytte den også - da blir det et verdifullt minne for fremtiden.

Vibeche sa...

For en nydelig reisedagbok, digget den :)Kjempe flott gave å gi og ikke minst å få :)
Ha en forsatt god jul :)
Klem

Fatima sa...

Håper du fikk og fortsatt har julestemning ! For en nydelig bok du har laget. Jeg koser meg slik når jeg lusker rundt i bloggen din.
Jeg hadde store palaner om å få til et styremøte i Stavanger men fikk det ikke til. Men håper å få en mulighet til å treffe deg på nyåret. Storkoste meg sist.
klem

ParentesFantomet sa...

Så nydelig reisedagbok du har laget, vil tro søstern din vet å sette pris på den.
Håper du får det fint i romjula :D

Anonym sa...

Heia! Jeg er så heldig at jeg har fått sett den fantastisk flotte reisedagboka som Kine fikk av deg!Jeg eg imponert over alt det flotte du får til! Den albumen Torgeir fikk var og bare fantastisk! Jeg ble helt rørt!
Så får vi ønske Kine god tur til Australia, så kan Torgeir kose seg med albumet hjemme og se på den kjempeflotte jenta si som vi også er blitt så glad i!!! Klem mamzi til Torgeir.

Hanna alias 2små sa...

Så nydelig Monica!! For en smart og omtenksom gave! Kan tenke meg at søsteren din ble glad og rørt da hun pakket opp denne i går. Den var rett og slett knall-lekker!

Ruth aka alteredgeisha sa...

This is so beautiful, your little sister will be delighted to take this travelling with her and I bet lots of people on her travels ask her where she bought it from!!

Happy Christmas xx

Anonym sa...

Hei! Du er utrolig flink til dette :) Og siden du har brukt så mye melissa frances tenkte jeg at jeg kunne spørre deg om dette. Hvilke bazzil papir passer best til julie? Hvilke rosa bazzil har du brukt? Håper på svar :)

Anne sa...

Du verden for en flott reisedagbok du har laget til din søster. Jeg er meget imponeret.

Ville innom deg her for å ønske deg og dine et riktig GODT NYTTÅR.

Beata Ewa sa...

Nydelig, Monica!!!!

Ønsker deg og dine en riktig koselig nyttårskveld, og et gledesfylt, kreativt og godt nytt år!

Klem fra Beata