tirsdag 23. desember 2008

~ it was the night before christmas... ~

...altså ikveld... Julestemningen er totalt fraværende - men jeg regner med at den kommer imorgen, iallefall når jeg kjenner pinnekjøttlukten :) Pinnekjøtt må til, blir ikke jul for meg uten...

Først av alt; tusen takk for alle oppmuntrende ord og klapp på skulderen fra dere etter sykdomsutblåsningen min!! Takk for at dere bryr dere og for at dere legger igjen hilsener til meg - det betyr uendelig masse for meg! Takk!!

Er akuratt kommet hjem fra ett lite besøk hos kjære Oddbjørg - og jeg gir meg helt over altså, over hvor snill og god den dama er!! Tusen tusen takk kjære Oddbjørg - du er en ekte venn og jeg er så inderlig glad i deg!! Hun hadde jammen tenkt på meg når hun sto med julebaksten, og hadde laget en delfiakake til oss... Jeg som bare har hatt sjangs til å lage en sort julekaker i år, det kunne ikke passet bedre.. En reddende engel rett og slett!


En annen jeg må takke er min søte og kjære venn Salte - for se hva som kom i postkassen til meg her om dagen... Den skjønneste fyrstikkeske, som gjør meg varm i hjertet og våt i øyenkroken - og som gør at ingen krok står mørk.. Sjekk detaljene og arbeidet som er lagt ned - tusen tusen takk kjære Linda!! Jeg gleder meg mer og mer til å treffe deg igjen - og om ikke før så SKAL vi treffes til messa i mars!! Ser veldig fram til det!!I fare for at det ikke blir en ledig stund til å oppdatere og skrive her imorgen så vil jeg benytte anledningen til å ønske alle en fredelig og hjertelig julefeiring! Vi skal feire sammen med min familie, og det ser vi fram til alle sammen! Det beste med hele julen er å få være sammen med familen - ett privilegium rett og slett.

Så til alle sammen; ønsker deg og dine en herlig julefeiring håper at du, som meg, har nære og kjære å feire den sammen med.

God Jul!

Denne ligger under treet, og er til en jeg er veldig glad i:

15 kommentarer:

Lula sa...

Jeg vil ønske deg en god og stemningsfull jul. Kos deg med familien! Og ja...! Vi treffes på messa;)

KLEM

_Kine sa...

Riktig god jul til deg og dine! Kos dere og nyt fridagene :)

Salte sa...

Kjære Monica - det var bare en liten ting, men jeg er veldig glad for at den falt i smak. Gleder meg utrolig mye til å se deg igjen jeg også! Mange juleklemmer :)

Hanna alias 2små sa...

Hei Monica,

Så nydelig den pakken var!
Og så skjønn fyrstikkeske du hadde fått i posten. Jeg skjønner godt at du ble glad.
Jeg håper at du og dine får en herlig julefeiring, og at alle er friske og raske i morgen. God jul! *klem*

Kristin sa...

*juleklem* Julen kommer uansett hvor mange kakeslag som ligger i boksene Monica! Jeg er stadig her og titter på alt det lekre du lager - det er virkelig til stor inspirasjon. Håper du og familien får en rolig og sykdomsfri julefeiring. Nyt feriedagene og kos deg!

Og du.... om du ikke har noe sted og sove under messa - er du ihvertfall hjertelig velkommen til meg :)

Klem

Anette sa...

Så koselig gave du har fått.

Ønsker deg og dine en god jul og et godt nyttår.

Berit sa...

Takk for koselig julehilsen i bloggen min :)
Nå begynner jeg å komme i orden her - omsider!! Har hengt etter til siste stund med juleforberedelsene og det ser jeg jammen at du har også!!!! Gosj, for en hektisk førjul du har hatt og med lassevis av sykdom :dååååån:
Håper dere er bedre alle sammen nå og at dere får en riktig, riktig fin og rolig jul!
Kan trøste deg med at jeg heller ikke har rukket mer enn 1 sort julekaker i år, hvertfall til meg selv. Har bakt 6 ganger med elever, men der har det nok ikke falt så mye på meg nei..hehe
Til alt hell kom en kollega av mannen med 5 isbokser med ulike sorter julekaker og julegodt, så nå har vi litt likevel :)
Kos dere masse i julen! Vi ses på nyåret :)
Stor juleklem fra Berit!

HegeAL sa...

Tuusen takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min. Du vet å varme ;-) Nå er endelig jeg ferdig til jul..begynner å sneke skuldrene nå og ser frem til å slappe av og kose meg masse med forventningsfulle unger i morgen.
Riktig god jul til deg og dine, Monica ;-)

-klem

ParentesFantomet sa...

Måtte du få en fredfull og herlig juletid sammen med familien din:)
God jul

Danielle sa...

I love your style! That package is very beautiful!
Merry Christmas!
Danielle

Anne Kristine sa...

Nydelig ting du har laget og nydelig pakke :o)
Takk for all inspirasjon du har gitt meg dette året og all oppmuntring :o)
Ønkser deg og dine en riktig GOD JUL og GODT NYTT kreativt ÅR.
juleklem Anne

Eli sa...

Kjære deg. Ønsker deg og hele familien din en fortryllende fin og god jul :) Det er godt å ha gode venner - ikke noe som varmer hjertet mer. Ta godt vare på deg selv og nyt dagene. Klem, E

Torill sa...

Riktig god jul til deg også! Og tusen takk for all inspirasjon i 2008! Ha et kreativt nytt år også!
Klem

Catrine sa...

Ønsker deg og dine en herlig og fredfull jul! Håper dere er sykdomsfrie og kan nyte dagene alle sammen! *stor klem*

Anne sa...

Ønsker deg og dine familie en god og fredfull jul. Håper dere kan nyte disse dagene nå på tross av sykdom i heimen.