fredag 25. april 2008

Ut på tur...

Bare innom en liten tur før jeg hopper i loppekassen...
Imorgen bærer det mot Oslo, skal plukke opp Oddbjørg først før vi kjører til flyplassen og hiver oss på flyet mot messa... Guriguriguri... Dette har jeg sett fram til så utrolig lenge, og nå kan jeg nesten ikke tro at helgen er her alt!!
Må bare si at jeg er så utrolig takknemlig for at Kristin åpner husrommet sitt og innlosjerer oss for helgen... Gleder meg så masse masse til å treffe deg Kristin, deg og de andre hjertevarme damene der borte!!
Så er det messa da... åjåj! Det skal bli spennende!! Og scrappetreff på Papertrends både fredag og lørdag... Dette er så stort, så stort!!
Tenker at helgen kommer til å fly avsted, og på søndag så sitter jeg her igjen og lurer på hvor timene og dagene ble av... Men med masse inntrykk og opplevelser med meg hjem i kofferten (og muuuuligens litt scrappestæsj hihi).
Men iallefall, god helg alle sammen, kanskje vi treffes på messa eller på treff??


*klem*

3 kommentarer:

Monica sa...

God tur!! Vi sees nok både på treff, messe og "Kristins hotell" *fnis* :)

Camilla sa...

Å! Kos deg masse, jeg er kjempemisunnelig!!!!!!!!!!
Håper du legger ut bilde når du har kommet hjem, så jeg får sett hvordan det egentlig er på messe og treff! Ha en riktig GOD HELG!

Wow - så nydelig den layouten i forrige post er!! Så mange flotte vintage elementer, nydelig stæsjing, og så likte jeg redigeringen av bildet!!!

Kristina sa...

Åå, så heldig du er!! Kos deg masse! :)