fredag 4. april 2008

RAK - trekker en vinner lørdag ettermiddag

Fikk så lyst å glede noen, jeg...
Derfor; fortell meg hva som har vært det beste/mest positive for deg idag eller den siste uken...
Fortell meg hva du har satt mest pris på, blitt positivt overrasket over... Kort sagt; fortell meg noe fint!!

Trekker ut en person blandt de som svarer som får en liten oppmerksomhet av meg... Kanskje det blir akuratt du?

31 kommentarer:

Kathrine sa...

Så koselig innlegg!

Det beste som har skjedd denne uka tror jeg er at begge guttene fikk barnehageplass i den vi helst ville ha. Ikke en sånn hjertevarm greie akkurat, men det er godt å vite at de skal få være på en trygg og god plass når vi likevel må på jobb.

Eli sa...

Sånn en koselig ting å gjøre! :) Jeg er usigelig glad for at mannen min endelig har en vanlig 8-16jobb og for at han trives kjempegodt der - og for at han hadde mulighet til å ta seg en dag fri for å være hjemme med syke unger når også jeg ble syk. Barna er nå 6 og 7 år og det er første gang han har kunnet gjøre dette.

Ønsker deg og dine en god helg. Klem, Eli

Anonym sa...

Her har uken gått som alle andre uker,men en ting som gledet meg er at Sesse på forumet trådde over en stor hindring for henne ,og møtte NinaL i Larvik.Det er jeg kjempeglad for.

JorunnH :)

LENAs sa...

Dagens høydepunkt var definitivt å få vintage-kit i posten!
Det aller fineste jeg har fått denne uken er en tegning fra sønnen min på 6 år som viser hele familien hånd i hånd og en stooor sol! :-)

neeta sa...

Så koselig!:)

Akkurat i dag hadde jeg veldig mye å gjøre og ordne, så da ble jeg veldig glad for at søsteren min kunne passe datteren min:) Ellers er jeg veldig glad for at det er helg i dag, sånn at vi kan kose oss alle sammen, helg er så utrolig deilig, Emilie er alltid glad for å få sett pappan sin litt mer enn bare noen timer.

Håper du får en kjempefin helg med dine, du også!

Marit sa...

Så hyggelig av deg.
Jeg ble glad i går da vi var hos lege med eldstemann,han er plaget med migrene,nå skal han få tatt MR og EKG for å få utelukket at det ikke er noe annet.Synes det er godt å tenke på,da slipper jeg å bekymrer meg unødig.

Berit sa...

Det aller beste i dag er at snuppa har tegnet verdens flotteste prinsesse til meg - og at jeg skulle få lov å fargelegge kjolen :) Hun hadde også pakket inn noe til meg da jeg var på butikken - og gjett om jeg ble glad! Tenke seg et bilde av Nasse Nøff - som jeg sjøl har tegnet, fargelagt og rammet inn!!! Men det er jo tanken som teller :)

God helg!!!

Camilla sa...

Så koselig da(:

Jeg har vært med kjæresten min, det er bare fantastisk!
No love, no life holdt jeg på å si. Det betydde at jeg er glaad:D

Anonym sa...

Så koselig initiativ fra deg!!! jeg er så gla på vegne av venninna mi Aleika på forumet, fordi det ser ut til at det alikevel går bra med barnet hun bærer fram, tross mye bekymring hittil! Jeg "nominerer" henne! :)

Hilsen Cammomilla

Monica sa...

Så koselig post! :)
Min positive opplevelse denne uken er at jeg endelig fikk ordnet meg scrappeplass og bestemt meg for å "begynne å scrappe igjen". Og dagens høydare var at jeg faktisk fikk satt meg ned og begynt på en LO. Det var så godt! Scrapping er terapi, velvære og hjelper mot det aller meste :)
Håper du får en strålende helg :)

Elise Kathinka sa...

I går hadde jeg bursdag (men det skjer jo minst en gang i året da), men jeg hadde lært tre-åringen min å si 'Gratulerer med dagen' på formiddagen.
Fem timer senere sitter hun og kjeder seg litt og sier:
'Mammaaaa...'
'Ja?'
'Mammaaaaaaa.....'
'Ja...?'
'Gatle me Dagen!'
Hjertet mitt smelta helt over at hun husket det jeg hadde lært henne og gratulerte meg me dagen helt på egen hånd.
Det var det fineste med hele bursdagen min :)

Camilla sa...

Det beste denne uka har ikke skjedd enda, men er bare timer unna. Jeg skal hente samboeren min på flyplassen i dag, da har han vert borte i seks uker på torskefiske i Honningsvåg- og så lenge har vi aldri vert borte fra hverandre! Jeg gleder meg!!!! Han en riktig god helg :)

Lisa Marlene sa...

Så koselig da!

Mot alle odds, så ser det ut til at jeg skal bli tante til høsten. Lang historie, men dette er virkelig ett under!
Og så fikk jeg brev i posten i dag om at jeg er innvilget behandlingsreise for leddgikten min i august. Spennende dag med mange gode nyheter, altså! (trengte det her..)
Klem fra Lisa Marlene.

Oddbjørg sa...

Du er jo jammen snill da!
Det beste som har skjedd denne uken er å oppleve fantastiks godt vennskap, så takk Monica fordi du er en så vanvittig god venn.
Glad i deg!

HegeAL sa...

Så snill du er da! Det beste denne uken ja..skal vi se. Det må være at sambo har begynt i ny jobb etter å ha slitt med ryggen i over 2 år. Og han stortrives i den nye jobben sin. Alexander og Arian gjør meg glad hver eneste dag og hvert spark i magen lyser opp dagene mine.
Okei, det ble fler ting, men generelt sett så har jeg mange lyspunkt i løpet av en uke ;-)

Anonym sa...

Det som har gjort meg glad denne uken, er gode kommentarer fra elever på jobb, at barnehagetilvenning i ny bhg har gått helt fantastisk, og ikke minst det å komme hjem til sønn og mann hver dag etter jobb!

rødhette*

Anonym sa...

det beste som har skjedd meg denne uka er en liten lapp fra sønnen min der han ønsker meg og sin far en god dag,det smaltet mamma hjertet mitt og samtidelig fikk meg til å tenke på at det ikke er mye som skal til for å glede andre.
lurvejenta

Anonym sa...

så koselig innlegg:)

det mest koselige for meg er at min sønn er hjemme for helga og at vi har hatt det kjempe koselig i barnehagen han gikk i.

Unni/vennen78

Britt Helen sa...

Jeg er så glad for att jeg endelig kan våkne opp om morran til en nesten smertefri dag. Att jeg denne uken har hatt nok energi til å leke med ungene, nok energi til å være husmor, og att humøret mitt er helt forandret siden smertene ikke er så sterke. Dette er så stort for meg, siden jeg har levd de siste årene av livet med sterke smerter. Det att jeg endelig føler meg som en god mor er så utrolig deilig og veldig spesielt, att jeg håper virkelig dette er min nye hverdag.Jeg har så mye posetiv energi att jeg håper å kunne glede mange med den fremover. Att jeg kan gi litt til alle de som sliter, som ikke har fått den hjelpen jeg har vært så heldig å fått. Bare det å se gleden hos noen andre man gleder er glede nok for meg. Det er de små øyeblikkene og de små tingene i hverdagen som er viktig.
Ha en flott lørdag, og takk for att jeg fikk muligheten til å skrive her om hvor glad jeg er om dagen.

Laynish sa...

Så hyggelig =D

i dag har jeg hatt det kjempe bra, har jeg vert og kjøp masse fine scrappe ting, skal snart begynne å lage en side i boka mi =D
ellers i uka har det ikke skjedd så mye...
Ha en riktig god helg
klem Laynish

Anonym sa...

jeg ble kjempe glad når jeg fikk høre at blodproppen min hadde løsnet seg opp.
og en annen ting jeg ble så glad for er alle di gode vennene jeg har inne på scrapping forumet. ble helt rørt over deres omsorg.

Anonym sa...

Så koselig initiativ, mo9ca! :)
Høydepunktet denne uka var i går, da førsteklassingen min Daniel kom hjem fra skolen med sin første skriftlige vurdering, mammahjertet smeltet og jeg ble så glad over å lese at det går strålende med han på skolen både sosialt og faglig! :)
En annen god nyhet denne uka var da ei venninne av meg fortalte at hun var gravid :) Det ble to gode nyheter det :) Ønsker deg ei kjempefin helg!
Klem fra Tanja

Anonym sa...

Det koseligste jeg har opplevd denne uken er at jeg har fått med meg alle lærerne på trinnet mitt på å lage en overraskelse til en skole assistent vi setter stor pris på:) Hun er et oppkomme av omsorg og humørfylte stunts og hverdagen er trist når hun ikke er på jobb. vi skal kjøpe en rose fra hver elev...85 stk!! Så holder elevene i 2. klasse på å skrive brev til henne der de sier hvorfor de er så glad i henne:) Så skal alle elevene overraske henne med å komme inn der hun er, synge bursdagssangen og overrekke rosene. Bare det å ha kommet på dette gleder meg langt inni sjela;) den største glede du kan ha er å gjøre andre glad!!!
Klem fra Ginging

Carina sa...

Så koselig inlegg...
Det beste som har hendt meg de siste dagene er at jeg har fått en stor alfabetpakke fra mange scrappevenner jeg egentlig ikke kjenner. Det varmer hjertet å vite at det finnes mennesker som virkelig ønsker å hjelpe andre og som har et stort hjerte. Og siden katta vår tisset i esken med alle alfabetenepakkene mine så kom denne pakken godt med og jeg ble så glad. Så derfor fortjener ikke jeg flere pakker, men ville bare skrive her hvor glad jeg ble

Anonym sa...

Det er alltid viktig å huske på å glede seg over ting, så dette var en koselig påminnelse :o)
Har det fryktelig travelt og litt tungt om dagen med samlivsbrudd, salg av hus, alene med to små, surr med økonomi og fodeling og starta i jobb igjen mandag. Har grua meg en del til å begynne å jobbe og sende minsten avgårde til dagmamma...
Jeg har gleda meg mye over at det er så morsomt å være tilbake i jobb og at minsten trives hos dagmamma. Fikk dessuten brev i posten i dag om at begge ungene har fått full plass i samme barnehage fra høsten *jippi*!!!
Dessuten er det så deilig at det er vår i lufta og sola har varma litt de siste to dagene!!!
Ha en strålende helg!!!
Klem fra Trine/Emilies mamma

Anette sa...

Dette var en koselig post.

Denne uken har jeg satt stor pris på at jeg fikk gitt ungenes oldemor en god klem. På grunn av sykdom er det lenge siden jeg har sett henne, og det var godt langt inn i hjerterota å se henne igjen.

Ellen K sa...

Så koseligt å gjøre....
Det koseligste som har skjedd meg denne uken er da sønnen min (6år) kom bort og sa han elsket meg. Etter flere dager med små krangling og kjefting og jeg følte meg som en dårlig mor, var dette godt.

Lene sa...

Denne uka har jeg vært i litt dårlig humør, men så har jeg vært og trene på kveldstid hver dag, og så er humøret blitt fantastisk mye bedre. Det hjelper så utrolig mye å røre på seg :) Så, er man sur og lei, gå en tur :D

Kjempesnilt av deg å gjøre dette, ha en fortsatt fin helg!

Oddbjørg sa...

...og bare sånn for å si det så skrev jeg ikke inn for å bli med på noen RAK...det trenger jeg ikke. Jeg ville bare fortelle deg at du er med på å gjør hverdagen min spesiell.

Elisabeth sa...

Så bra ting å gjøre :D

Det beste for meg denne uka... Siden sambo er vekke (langt vekke, og lenge), så har jeg satt veldig stor pris på to av venninnene mine som har vært med å finne på ting sammen med meg! Det er det beste jeg vet når sambo er borte, å være sosial med venninner! Så jeg er veldig glad for at de bryr seg om meg, og vet at jeg trenger å være sosial når han er borte!! :D

Lisa86

Elisabeth sa...

Jeg vet ikke engang hva en RAK er... :/ *flau*