søndag 20. januar 2008

Litt nytt til Scrappejungelen


Først av alt; jeg må vise dere hva jeg fant da jeg var og kikket i tingene etter mine besteforeldre; en nålepute som jeg sydde for mange mange år siden... tror jeg må ha vært rundt 6 år når jeg laget denne hos min mormor. Når jeg var hos mormor fikk jeg virlig utfolde meg når det kom til sånne kreative sy-saker... Så resultatet ble denne puta som jeg gav til min kjære mormor etterpå så hun kunne ha nålene sine i... Blir helt sentimental jeg... Husker at jeg hadde planer om å sy små lapper over hele puta, men det tok så lang tid at jeg sydde ikke mer en tre lapper på totalt... Men søt ble den da, uansett! Nå er jo mine besteforeldre døde begge to, og jeg syns jeg er heldig som fikk ta med meg denne hjem og bruke den selv, fordi den minner meg sånn om min kjære kjære mormor...


Så til Scrappejungelen:
Joda... føler meg riktig så kreativ for tiden, og jommen går det unna!!
Fikk med meg noen nye papirer fra SEI når jeg var innom hos May Lis på scrappejungelen på onsdag. I helgen har jeg lekt med papirene, og jeg må si at jeg falt pladask jeg altså!! "normalt" så er ikke SEI min soleklare favoritt, men disse... disse var kjempeflotte og veldig kjekke å "leke" med!!
I tillegg til mønsterpapirene fra SEI har jeg brukt Chipboardfigurer og hjertebrads fra MM og thickers fra American Craft, alt fra Scrappejungelen.
Først ett helt enkelt kort, og så tre LOer.

Takk for at du tok deg tid å stikke innom, og takk for at du kikker!
Spør gjerne om du lurer på noe :)


3 kommentarer:

Elisabeth sa...

sååå flotte LO'er du har laget her atlså...nydelige støvler også...hihi..

du, det ligger en utfording i bloggen min til deg... ;o) gooood helg

Norgesmester Scrapbook 2007 sa...

Åhhh men denne var nydelig Mo9ca! Herlig oppsett, og SKIKKELIG kreativt! Lekkert! Likte alt med denne jeg! ;-)

Beate sa...

Å guri for noen nydelige kort!! Dette kan du virkelig! :D

Klem fra Beate