mandag 3. desember 2007

Så var det denne blogginga da.. hihi, klarer liksom ikke venne meg til at jeg har en blogg.. litt skummelt og veldig stilig. Tenkte jeg skulle legge inn bilder av sakene som jeg driver og scrapper og lager. -men må finne utav hvordan man gjør det først *knis* har aldri kunnet skryte over å være noe datageni, men finner vel ut av det sånn litt etter hvert.
Dagene rusler mot julaften, og jammen har jeg ikke to bursdager å feire også, sånn i tillegg til alt det andre som hører juleforberedelsene til.. Ikke nok med at det er masse å gjøre sånn i utgangspunktet, men jammen måtte jeg ikke få to barn i desember også -bare sånn i tilfelle det ikke var nok av andre ting å ta seg til *hihi* Så man har nok å gjøre, det skal være sikkert og visst ;)

Ok, about this blogging thing.. Can't get used to the idea that I actually do have a blog.. it's a bit scary and very cool. I thought that I'd publish things that I scrap and make here, but I have to find out how to first.. I have never been in the position to call myself a computer expert, but I guess I'll figure it out, just give me some time *grin*
It's soon christmas, and in addition to all other christmaspreperations I also have two children who are born in December, just to be sure to have enough to do before christmas *grin*. So there is enough to do, for sure!

Ingen kommentarer: