mandag 31. desember 2007

Nyttårsforsett? RAK!


I og med at vi nå går inn i årets siste dag er det vel normalt å stoppe opp og tenke over ståa, hvor vil vi og hva vil vi oppnå i året som kommer...
Jeg tenker selv at i året som kommer skal jeg nyte livet enda mer, dvs bli flinkere å stoppe opp og kjenne på hvor bra livet mitt er! - og bli enda flinkere å sette pris på det jeg har... Dette er mitt nyttårsforsett...
Og sånn scrappemessig så skal jeg være mindre redd for å prøve nye ting og nye produkter, nye ting har nemlig en tendens å bli liggende urørt i mange måneder *gremmes*...

Så kommer spørsmålet; hva er ditt forsett??
Fortell meg hva DU ønsker å oppnå i året som kommer...
Legg igjen nyttårsforsettet ditt her så trekker jeg ut en "heldig vinner" som får en liten ting tilsendt i posten. Trekker en person på onsdag 2/1-08 kl 20:00, så det skulle være god tid enda til å tenke over årets forsett ;)


Gleder meg til å høre!!

-og jeg vil med det samme få ønske alle mine scrappevenner Godt nytt år!
Gleder meg til masse ny inspirasjon (og produksjon hihi) og nye trender og produkter i året som kommer.

7 kommentarer:

HegeAL sa...

For et flott initiativ! Mine ønsker (som jeg velger å kalle det) er at jeg skal bli enda flinkere til å dokumentere de små ting i hverdagen, med både bilder og tekst. Jeg skal leve et sunnere liv både med tanke på babyen i magen og kroppen min selv. Jeg skal bli flinkere til å prioritere lek og moro sammen med guttene mine. Syns det har blitt for mye jobb i året som har vært... Og vi skal være flinke til å legge unna penger til huset som skal under oppussing til sommeren. ;-) Det var vel dette jeg kom på i farta.. Godt nyttår til deg og dine mo9ca!!

Beate sa...

I år skal jeg IKKE ha nyttårsforsetter som å trene mere og å spise sunnere. Har forsøkt meg på dette år etter år,men det går like dårlig hvert år. ;)

Det jeg absolutt burde er å slutte med å bite negler, en uvane som jeg hater ved meg selv. Skal prøve på det, samt å handle mindre enn jeg scrapper... *hihi* Siden vi skal bygge hus så blir vel det å redusere forbruket også et mål. (bl.a. på scrappesaker som sagt..)

Jeg aner ikke hva RAK betyr, men skjønner at det er e premie eller noe sånn. :)

Godt nytt år til deg og dine.

Klem fra Beate

Elisabeth sa...

Hei vennen, du er nå bare best du på positive tiltak. Mitt nyttårsforsett blir å leve enda mer etter ordtaket jeg liker så godt...; Tenk positive tanker, bruk positive ord, gjør positive handlinger og det positive gror. Jeg vil bruke tiden min på de som er i livet mitt nå, for man vet aldri når man ikke har de hos oss lenger, det kommer nemlig ikke an på kvantitet når det kommer til venner, men kvaliteten i vennene man har.

Ja, jeg kan igrunnen skrive i det uendelige om hva jeg har tenkt å gjøre, meg kjent det at jeg kan skrive og skrive vettu.... Men, nå vil jeg skrive til deg at jeg håper det nye året vil gi deg alt godt som du ønske deg kunne, jeg håper vi får til å treffes flere ganger i det nye året, både her og der, så må du hilse til mannen din, og så får du finne vinden ute, og ta en klem jeg sendte med den.... KLEM :o)

tas sa...

Etter å ha opplevd å miste en av våre nærmeste i høst, så kommer jeg nok også neste år til å tenke ekstra mye over livet, og sette pris på at man er frisk. Det er nok også noe som kommer med alderen, tror jeg - at man tenker mer i det daglige, over hvor godt man har det. Håper også at jeg kommer skikkelig i gang med scrapping. Til nå har det gått mest i kortlaging. Ønsker deg og dine et GODT NYTT ÅR !!

Ann Hedvig sa...

Mitt nyttårsforsett er å glede seg enda mere over de små tingene i hverdagen, og å være glad for det en klarer, i stedet for å tenke på det en ikke klarer.

Ha ett riktig Godt Nytt År :o)

mari sa...

så snille du e!!jeg visste ikke du hadde fått deg blog engang jeg*rødme*

nyttårsforesetter ja...uff...de bryter jeg alltid!
men har sagt til meg selv at jeg skal prøve å oppnå følgende:

*o* spise mye sunnere og håpe at det resulterer i en deeeel kilo som forsvinner

*o* bruke litt mindre penger på unødvendige ting

*o* finne mere tid til å kose meg sammen med familien

Godt nyttår til deg og dine Monica!!
og vi må få til mye mere scrapping og sosialisering i året som kommer:)

klem i fleng!!

Marit sa...

Nyttårsforsett???
Joda en har alltid noen tanker om hva en ønsker å gjøre mer,mindre eller bedre.
For min egen del har jeg lyst til å bli en bedre blogger,er veldig glad å lese i andre sine blogger og da må en vel kanskje "gi litt tilbake". ;-)
Ellers har jeg et seriøst mål om å trene regelmessig,dette begynte jeg på før jul så jeg er faktisk i gang.
Jeg vil også bli flinkere til å være sosial,det er jo så hyggelig.

Ønsker deg et godt nytt år.