fredag 21. desember 2007

Julefreden senker seg... eller??

Joda, bare 3 dager igjen til den store dagen. Dagen over alle dager... Julaften... phhhu!
Jommen gleder jeg meg!! Men før det så gjenstår ganske mye før freden kan senke seg i det mo9canske hjem..
Imorgen må jeg suse over huset litt, rydde og støvsuge og vaske littegrann. Mannen tar med seg guttene på julehandel, som er tradisjon. Hvert år må de ned og handle og gå på cafe etterpå. Og det er til undertegnede de handler... små, søte julegaver.. pakket fint inn i glanset papir med nydelig bånd på... Jeg er så takknemlig over den mannen jeg har fått og de ungene vi har vært så heldige å få... For ett fantastisk liv!!
Etter deres handletur så skal vi feire litt jul sammen med eldstegutten her i huset. Han skal feire jul sammen med sin far, og derfor så prøver vi å kose oss litt sammen før han skal dra på lille julaften. Det passet best imorgen, så da kommer mormor også og koser seg sammen med oss. Det gleder jeg meg til!
Men så, på søndag, DA kan julestemningen og roen komme, da har vi ikke lenger ting som må gjøres og saker som må ordnes. Da kan vi bare kose oss og kjenne på stillheten (så mye det er mulig med to små i huset *knis).
Jo, jeg kjenner at jeg er klar for jule-ro nå. Har vært en travel desember, som vanlig, men jeg kunne ikke klart meg uten heller! Tenk så heldig jeg er som får lov til alt dette? Nesten som jeg har lyst til å bruke ordet velsignet, i mangel på å finne ett annet som passer.. joda jeg er virkelig velsignet med det jeg har og det livet jeg lever! Det gjelder bare å ta seg tid, oppi alt desembermas, å stoppe opp og kjenne på det avogtil.

God jul til alle som er innom hos meg!!

1 kommentar:

Elisabeth sa...

åh, du skriver så kloke og velvalgte ord....... håper dere får noen herlige dager nå i julen....stor klem