tirsdag 24. mars 2009

~ Nyfødt mormor 1922 - For Papirdesign ~

Har fått gleden av å prøve meg på de aller nyeste papirene fra Papirdesign....
- ELSKER dem!!!

Her har jeg scrappet ett bilde av min kjære mormor når hun var nyfødt i 1922 - føler meg beæret som får lov til å scrappe med dette bildet altså!!
Og mønsterarket passet heeeeeeelt perfekt!!


Altså, mønsterark fra Papirdesign, blonder fra diverse produsenter, blomster fra Prima og Papirloftet, halvperler fra Kort og Godt, brune stifter fra Making Memories, glitterlim i fargen Chrystal, hvit krakeleringsmaling fra Ranger...
Har håndsydd i øverste venstre hjørnet på bildet med beige ulltråd som min mormor brukte da hun broderte bunaden min
Sommerfuglene har jeg klippet ut fra mønsterarket (brukte altså to mønsterark på denne LOen) og dem sydde jeg på med symaskin. Har brukt symaskinen litt sånn tilfeldig ellers på LOen også, sydde litt sikksakk og litt rett søm alt etter som det passet seg. Har med vilje kuttet mønsterarket litt smalere enn underlagsarket, og i øverste kant har jeg sydd sikksakksøm. Nede har jeg lagt to lag med blonder; en hvit fra Kort og Godt først, og så en fra Prima over, den mini-pompom-blonden. Syns disse nye blondene fra Prima er så utrolig lekre! Litt sånn kritt-aktige i fargen, og det passer jo meg perfekt *lol*

Må bare få tilføye at jeg setter så umåtelig stor pris på alle de koselige kommentarene og hilsenene jeg får her i bloggen! Jeg tar til meg og gleder meg over hver eneste en.
Så er du en av de som legger igjen noen ord - La meg få gi deg en klem og en stor takk!!

Takk for at du er innom hos meg - ha en strålende kveld videre!
*klem*

9 kommentarer:

Wenche sa...

For en nydelig LO! Dette ville nok mormor likt ja. Aldeles perfekt. Papirdesignarkene er jo som lag dtil dette.

Ruth Philps sa...

Mo9ca this is stunning...I always look forward to a new post from you. You are so lucky to have such a lovely photo of your Mother from such a long time ago. It is too beautiful to put away will you display it?

Sissen sa...

Ååååh, det var utrolig fint :)

Salte sa...

Jeg var så heldig å se hvordan denne ble til!! Vakkert bilde, nydelig scrappet. Og det mønsterpapiret der er jo til p spise opp!! Papirdesign er heldige som har deg i stallen kjære.

Linn sa...

ÅHHH noe sååå vakkert, du er så utrolig dyktig Mo9ca og hurra for de nye arkene til Papirdesign!!!

annes paperfun sa...

Bare så utrolig vakker LO og SÅ lekkert pyntet...og de nye arka er bare så nydelige...har de liggende her og gleder meg til å scrappe med de :o)
Det var SÅ godt å se deg på messa og håper vi en dag kan være på treff sammen også.
Ønsker deg en superduper god dag.
klem Anne

Fatima sa...

Denne LO er bare vakker vakker vakker. Din Vintage stil er bare unik

Anonym sa...

Vilken underbart vacker LO. Det finns så många fina detaljer som man kan titta på hur länge som helst. Du är så duktig! Varje besök på din blogg är en upplevelse.

Mandy sa...

this is just stunning! love it!