torsdag 22. september 2011

~ Farvel til flekkene! ~

Jeg er så utrolig heldig å få være Buzzador, dvs. prøvekanin! Digger det!! Jeg blir invitert til forskjellige kampanjer, og får lov til å være med å teste mange ulike produkter.
Til nå har jeg testet hundemat, kattemat (ikke JEG da, men dyrene våre ;) ). Jeg har testet kaffe, prøvekjørt bil, fått smaksprøver på drops, fått teste mobilt bredbånd fra Telenor... Mye forskjellig, og veldig gøy!!


Nå har jeg fått gleden av å teste ut, og skryte av ett produkt som jeg har likt fra den dagen jeg først prøvde det - Vanish ♥ Stol på rosa :) Jeg har tidligere prøvd (og vært avhengig av) pulver flekkfjerneren og pulveret som gjør hvite klær hvite igjen. Jeg sier at jeg er avhengig og det er jeg virkelig. For dette produktet gjør jobben sin, og holder hva det lover! Disse produktene hadde jeg som sagt prøvd fra før, men jeg har også fått tilsendt mange produkter som jeg ikke har prøvd før, og de holder virkelig hva de lover de altså! I tillegg så fikk jeg 10 prøvepakker som jeg skulle dele ut til mine venner, og disse har gått som varmt hvetebrød. Har bare fått positive tilbakemeldinger, og alle jeg har snakket med har igrunnen hatt de samme opplevelsene av Vanish som meg...

Så stol på rosa, farvel til flekkene!

Ha en fin dag videre med eller uten flekker.
Min er uten :)

*klem*

og ps. vil du bli Buzzador så send meg gjerne en mail, så kan jeg verve deg om du vil. Da sender jeg deg en link så du kan bruke.

3 kommentarer:

voip services sa...

thank you for sharing

Lisbeths kort og scrap sa...

Så spennende!
Denne rosa boksen er jeg helt avhengig av altså! (Blir nærmest litt oppskaket om jeg går tom). Med fjære rett nedenfor huset og naboer med fjøs, MÅ det litt mer til enn vanlig vaskepulver for å få enkelte av barnas klær rene :)
...som de sier når de kommer inn (med skitt fra topp til tå); "du vaska da vel bærre, mamma" - Og jada, mamma vasker, uten å bli sint en gang, for både "grønske" og smurning går vekk - det gjorde det ikke da jeg var lita (og mamma kjefta for flekker som ikke lot seg fjerne ;))
Sprayen har jeg ikke sett tidligere, så nå må jeg ut i butikken og finne den.
Ha ei riktig fin helg. Klem fra Lisbeth

{ Kristina } sa...

Da MÅ jeg bare prøve en sånn da. Har jo sett den mange ganger, men tror jo aldri på reklame. :p

Buzzador?? Spennende - jeg vil!!