søndag 20. februar 2011

~ Ny LO fra meg ~

Er visst både vinter og vår siden jeg la ut noe scrappe-relatert her inne - og enda lenger siden jeg har scrappet... Men jeg var og shoppa litt i sist uke, og da ble jeg så inspirert av de nye arkene og blomstene som ble med meg hjem. Herlig følelse!!Har brukt mønsterark fra Majadesign; Ska vi ta en fika og fra den nye serien til 3ndy. Jeg har malt med Gesso som jeg sprayet litt glimmermist i lilla over - og skåret ut blomster fra ett gammelt DaisyD's mønsterark. 
Lysekronen er skåret ut fra ett gammelt mønsterark fra BestCreations, og de turkise blomstene er fra Prima. Den mørkeste turkise og de mørke lilla er en av nyhetene til Prima nå - blomster i plast, og de er dritlekre, om jeg kan si det sånn?
Sommerfuglen og øyenstikkeren er også en av nyhetene fra Prima - rubons i fløyel - og de er såååååå fiiine!! Og vanvittig enkle å påføre!! Jeg klippet bare ut det motivet jeg ville ha - la det der det skulle være, gnikket med fingeren og voila!! Der var den - tykk og nydelig brun fløyel!! Helt herlig!!
Bokstavene er også fra Prima, som jeg har klistret på restene av mønsterarket fra 3ndy - og klippet rundt. De små brune bokstavene er fra Adornit. De hvite epleblomstene er påført litt glitterlim på pollenbærerne, men det viser visst ikke så godt på bildet :)

Idag er det altså søndag igjen, dagene og ukene går så fort!! Igår fikk jeg testet 20 år gamle slalomkunster... dvs. at det er 20 år siden sist jeg hadde slalomski på beina... eller Carvingski heter det visst nå... hehe!! Vi hadde en fantastisk dag oppe i snøen, med fantastisk vær og fantastisk flinke barn!!! Helt herlig!! Mellomste begynner allerede å få teken på det, etter bare en dag med slalomski på beina.. Flinkingen!!

Idag er det søndag, og vi skal i selskap til min skjønne nevø - gleder oss til det!!
Ha en flott søndag videre, takk for at du er innom hos meg på denne fiiine dagen!!

...og til slutt så må jeg bare for takke alle som er innom og som legger igjen en kommentar hos meg!! Jeg blir så glad og takknemlig for hvert eneste ord! Takk!!!
*klem*

4 kommentarer:

HegeAL sa...

åååå så nydelig...og enda mer herlig å se en LO fra deg igjen!! Du har da vært savnet på den fronten :-)
HA en superduper søndag!

Klem

Eli sa...

Utrolig flott! Skikkelig godt å se en layout fra deg igjen :) Det er så godt å bli inspirert og få lyst til å scrappe; jeg vet akkurat hvordan det er - og nå gleder jeg meg til å scrappe mer :) Håper at du har det sånn også. Kos deg og ha en finfin søndagskveld *klem*

Ania sa...

Vakker LO, Monica! :)

Siv Anne sa...

Virkelig flott!