torsdag 4. november 2010

~ Bertils pepperkaker ~

Joda... Årets pepperkake-spise-sesong har vært igang i etpar uker allerede...
Kunne jo ikke gå forbi denne lekre boksen med Bertils pepperkaker.... Pyttsann... 

Pepperkakene er forlengst borte - men nå har boksen blitt pyntet litt til jul - og kan brukes som julekake-boks.

Arkene jeg har brukt er fra Papirdesign - Elise - som er ett dobbelsidig ark med noter på baksiden  - som jeg har limt på selve boksen.
Jeg har klippet ut den nederste remsen fra Juleklem  og limt rundt kanten på lokket - God jul passet så godt der!
Blomstene har jeg klippet ut fra Potpurri -som jeg har bøyd litt i kantene og lagt dobbelt for å lage litt 3D-effekt på dem. Jeg har også brukt litt Lime Green glitterlim fra Ranger i midten. Rammen har jeg klippet ut fra samme arket. Jeg har brukt ett av årets julestempler på toppen av boksen - og stempelet jeg har brukt framme på boksen er fra fjordårets stempler. Det står egentlig "God jul og godt nyttår" på det stempelet, men for å få det til å passe inn i rammen fra Tattered Angels så måtte jeg maskere litt, sånn at det nå bare står "God Jul" - funket fint!
Jeg har også brukt Prima blingswirl i brunt og en brun blonde. På lokket har jeg brukt en av de nyeste diesene fra Spellbinders - Lacy Circles - kjempelekker!!
I tillegg så har jeg brukt mitt nyeste favorittprodukt her - jeg sa jo at skulle vise hva det er... Nemlig Glass Glitter fra Melissa Frances.... Å herligalondon så lekkert ett produkt!! Finnes foreløpig i fire forskjellige farger, og jeg har brukt den fargen som heter Tarnished Silver... Digger det!! Bruker lim (jeg bruker Glossy Accents) og drysser over - venter til det tørker - og vips så sitter det som bare det - og er så lekkert atte!! Jeg har brukt det helt nede på boksen, og rundt lokket...Til slutt; Bertils Pepperkaker, i upyntet tilstand :)

3 kommentarer:

Лань sa...

о, это очень красиво!!!

Lisbeths kort og scrap sa...

Bertils pepperkaker har jeg ikke vært borti, men jammen var det en flott boks il å dekorere, og jammen har du gjort den enda lekrere!
Klem fra Lisbeth

Synnøve sa...

Denne var supersøt!!!
Hr tenkt samme tanken selv om disse boksene. De roper visst på å bli pyntet;)
Ha en deilig helg,
klem