mandag 18. oktober 2010

~ En ny LO ~Her er en LO som jeg laget på Papirfest for etpar uker siden.
Min lille sove-prinsesse ♥

Har brukt bakgrunnsark fra Bazzill, i fargen Straw - som er en av mine absolutte favoritter! Blomstene har jeg klippet ut fra ett gammelt mønsterark fra Prima, det samme med sommerfuglene.
Jeg har limt og stiftet på ett tøystykke og en blonde, og jeg har dryppet og malt litt krakeleringsmaling i fargene Brushed Pewter og Picket Fence (som er sølv og hvit).
Hjertet under overskriften er ett eldgammelt fra Heidi Swapp som jeg har malt med hvit krakeleringsmaling, og hatt Glossy Accent på etterpå.
Jeg har også "vanlige" blomster fra Prima - i tillegg til de jeg klippet ut.
De utklipte blomstene har jeg hatt etpar forskjellige farger glitterlim på også, for å lage litt forskjellig dybde på dem.
Bokstavene er fra Basic Grey, husker ikke i farten hva de heter....

Som kanskje noen av dere ser så driver jeg og pusser litt opp her i bloggen min - så det er nok det som er grunnen, om ting skulle begynne å stå litt malplassert rundtomkring her inne. Jeg tester litt forskjellig, kjekt med litt forandring!

Mandag idag, ukens aller første dag - ny uke og nye muligheter!!

Takk for besøket - velkommen igjen!!
*klem*

4 kommentarer:

banglamarie sa...

Nydelig layout!!

Mari sa...

tusen takk for koselig komemntar i bloggen min:)
Gleder meg også til å se hva jeg kreerer for LYB *fnis*

Kjempelekker lo!! Så dumt jeg ikke fikk vært på Papirfesten i år, kjenner jeg kunne trengt litt inspirasjon!
Scrappetreff snart kanskje?:)

*klem*

Eli sa...

Det var så kjekt å sitte og se på deg lage denne - den er virkelig nydelig Monica! Og ja; ny uke - nye muligheter. Det er godt å vite at hver dag er som er helt rent lerrett som man kan fylle opp med de fargene en selv vil (i tillegg til det som farges for en; men om de er grå og triste så kan man male over med knalle gla`farger :) og gjøre det beste ut av det så dagen blir bra lell :) ) Sender over en kjempeklem <3

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.