fredag 3. september 2010

~ Noe papir-relatert ~

I forrige innlegg så fortalte jeg at jeg har fått skaffet meg noen Copic tusjer - og gjett om det er gøy...?!!
Jeg storkoser meg med å prøve meg fram, og gleder meg fortsatt til å gå på kurs for å lære dette på ordenlig! (får ikke håpe at jeg tilegner meg masse feil og unoter før den tid da... hehe).

Mannen i huset har bursdag idag (♥ Gratulerer med dagen kjære mannen min!! ♥) - og i og med at han egentlig ikke ønsker seg noen ting så tok jeg en enkel løsning og gav ham penger... (Dvs. han har snakket om noe fiskestang-greier en stund nå, men siden jeg har begrenset med kunnskap om dette er det sikkert bedre at han bare får penger og ordner resten selv... )

Og siden han skulle få penger så måtte jeg jo ha noe å ha pengene I når han fikk dem - og den som satt igår, seeeeent på kvelden, og mekket kort... ja det var meg.....
Siden det er lenge lenge (nesten så jeg faktisk ikke husker når...) siden jeg har laget kort så ble det noe "halvveis" og litt på "halvåtte" og det ser ganske uferdig ut - men allikevel... JEG ER IGANG!!!!
Stempeltrykket er ett digistempel fra KennyK - kule og "hotte" damene... passer godt til en mann i sin beste alder vil jeg tro *lol*.
Trykket er fargelagt med Copic Marker. Dette er også mitt aller første forsøk på Easel Card (er det ikke det det heter tro?)

Er skikkelig inspirert til å lage flere, og gleder meg til jeg får sjangs til det.
Ikveld er det ( må nesten si dessverre hehe) feiring av mannen som står på planen, og det gleder vi oss til!
Men imorgen... da må det vel bli sjangs til å snike seg opp på skråkammerset mitt...? Satser på det!!


Takk for at du er innom - ønsker deg en strålende flott helg!!
*klem*

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

lekkerbisk hun der da...sikker på at han likte det....gratulere til bursdag"barnet"......og håper dere får ei flotters helg...

Tonje sa...

Flott kort. Det likte han nok ;) Gratulerer med dagen til mannen din og ha ei flott feiring og helg.
Klem Tonje

wimsyś scrapperier sa...

o`lala...kan tro han likte det kortet ;) Knall fint, du er god. Du må gratulere han med dagen så håper jeg dere har hatt en super flott dag i dag♥

God helg...klem♥