fredag 23. april 2010

~ Nytt strikkeinnlegg ~

Som skrevet tidligere så blir det endel strikking, hekling og maling istedetfor scrapping og kortlaging nå for tiden. Derfor var det så gøy å få oppskriften på en sånn baggy lue av Wenche på jobben. Luen strikket jeg til min kjære, kjære venninne Anne som nettopp hadde bursdag. Hipp hurra!!
Hun har også tidligere "bestilt" pulsvarmere av meg (eller; hun nevnte i en forbisetning at hun gjerne kunne tenke seg ett par) så derfor strikket jeg det også til bursdagen. På lua har jeg festet tre heklede blomster som jeg tidligere har kjøpt av Christine (aka Xstine) som egentlig var ment til scrapping. Men jeg syns de passet perfekt på lua, så derfor sydde jeg dem fast med en knapp i midten. Anne ble kjempeglad for gaven, noe som selvsagt var veldig kjekt! Anne setter alltid pris på hjemmelagede ting, så det er somregel hun som blir "offeret" når jeg har noe å gi bort - og det er så gøy å gi til henne, nettopp fordi hun setter så stor pris på det.

Så takk kjære Anne, fordi at jeg får lov til å gi deg all mulig slags greier, og fordi at du alltid blir så glad - du er toppen!!

Her poserer lillemor stolt med lua - tror jammen hun ønsker seg en lik :)


                                                                                                                                                                                               


Imorgen er det scrappetreff, noe jeg gleder meg så enormt til. Måå bare bli superkjekt når så mange koselige og søte damer samles for å scrappe og lage kort, ikke sant?? Gleder meg!! Har pakket litt idag, og pakker litt til imorgen - så er jeg klar som ett egg!!


Takk for at du er innom meg idag - setter stor pris på det!
Ønsker deg en flott dag videre!
*klem*


Til slutt vil jeg sende noen tanker til alle de som er direkte berørt av vulkanutbruddet på Eyjafjellajökull - til de som bor i nærheten og ikke kan bo i hjemmene sine, til de som står en eller annen plass i verden og ikke får kommet seg hjem til familien sin - og til alle de som på en eller annen måte er berørt av dette. Naturen er enorm og uregjerlig, og det er ikke noe en kan gjøre med dette annet enn å håpe at det snart går over, og at folk får vende hjem. Sender mine tanker til alle dem!

8 kommentarer:

Sylvi@ sa...

Dette var nydelige strikketing !!!
Heldig venninna di som fikk dette :)

Beatemor sa...

Nydelige strikkesaker. Kos deg på treff i morgen. Bare "litt" misunnelig!

Tonje sa...

Så nydelig strikk. Den lua var bare helt fantastisk!

banglamarie sa...

Lekker lue og søt modell :o)

Synnøve sa...

Kjempesøt lue!!!
Klem

Hanna sa...

Sa herlig lue Monica! Du lager sa mye lekkert, for noen fantastiske paskeegg du har laget denne varen!! Haper dere har det bra :-)

hanne sa...

Så søt lue!

Line Bøthun sa...

Såå søt. Min lille frøken ønsker seg en slik, akkurat en slik sa hun;-)