onsdag 24. mars 2010

~ Så var det disse påskeeggene da.... ~


Først av alt; tusen tusen takk for alle de hyggelige kommentarene og hilsenene jeg får her i bloggen min - Jeg setter stor stor pris på det!! Selv om jeg ikke er så flink til å kommentere tilbake alltid (den tiden, den tiden...) så skal dere vite at jeg er innom og kikker og lar meg inspirere hos de aller fleste av dere. - Må bare bli flinkere å legge igjen spor etter meg... Men iallefall - tusen takk!!

Så tilbake til påskeeggene... Tør jeg si at jeg har flere "på lager" også? *lol*
Har laget en helt ny versjon her - egentlig en ganske enkel versjon, men ganske så dekorativ likevel...
For en tid tilbake så fant jeg etpar pakker med gammelt gammelt papirlommetørklær i en antikkbutikk. Tenkte jeg kunne sikkert bruke det til noe - og det er altså det jeg har gjort her... Har pakket hvert egg (plastegg) inn i dette papirlommetørklæet, bundet rundt med jutetau og hatt ett lite glansbilde under, før jeg festet det hele med en knapp og en knute... Enkelt, men gir allikevel påskestemning :)

Takk for at du titter, ha en strålende fin onsdag videre!
*klem*

6 kommentarer:

Linda64 sa...

Kjempekoselige påske egg. Enig med det at det tar litt tid å legge igjen kommentarer på blogrunden, men så er det jo hyggelig da når man får litt respons tilbake... :-) Ønsker deg en kjempeflott påske og ser frem til hyggelig treff i april.

Catrine sa...

Kjempelekre påskeegg!
Så kreativt og flott!
Ha en flott onsdag! *klem*

Elisabeth sa...

du er og blir en kreativ sjel du....intet mer å si om den saken.... *klem*

ParentesFantomet sa...

Så lekre påskeegg, regner med at mottagerne blir glade for de (hvis du skal gi de bort da...).
Klem

wimsyś scrapperier sa...

Du altså...sitter du bare å finner på lekre ting og scrapper i vei du når du har fri og meg og Nina er på jobb:):) De var ihvertfall veldig lekre:)Ha ei flott helg så snakkes me på mandag:)

Klem♥

Tonje sa...

Neida, påskeegg blir vi aldri lei av! Tusen takk for oppskrift til pulsvarmere og sitteunderlag! Det må jeg prøve på!