torsdag 25. februar 2010

~ Kjole til snuppa ~

♥♥♥ Først av alt; tusen tusen takk for alle koselige bursdagshilsener som jeg fikk igår - dere er supre!! Ikke alltid det er like gøy med bursdag (sånn er det vel når en kommer over ett visst tall?) - men dere gjorde dagen min superfin! Så tusen tusen takk!! ♥♥♥

Det blir visst bare innlegg som ikke er scrapperelatert for tiden, har ikke scrappet noe særlig på leeenge, men lysten er der definitivt, er bare så godt å sitte på ræva i sofaen med ett strikketøy om kveldene... digger det! Har mange strikkeprosjekter på gang, og noen sy-prosjekter, og massevis av scrappelyst - så jeg har ingen problemer med å fylle opp kveldene (skulle bare vært flere timer med kveld *lol*)

Tenkte å vise fram en kjole jeg har laget til snuppa, hun ble storfornøyd - og enda mer fornøyd når jeg hadde laget lik til dukka hennes :)
Stoffet er ullfleece fra Stoff og stil (er litt spendt på hvordan det kommer til å holde seg, egentlig.. og vask... men det tar jeg når det kommer hehe) og mønsteret er fra Onion sitt mønstersortiment. Ble ganske fornøyd med den, men det viktigste var jo at lillemor ble fornøyd!


Takk for at du titter, ha en strålende dag videre!
*klem*

9 kommentarer:

Oddbjørg sa...

Åååååååååååååååååååååå NYDELIG... ikke rart at snuppa ble fornøyd.

Yvonne sa...

For en søt kjole! Helt herlig var den. Og tenk så kult for jenta di å matche dukka da, er vel alle småjenters drøm det. Så flink du er.
Og så bra at du fikk en fin dag i går :)
Klem

Maren sa...

Åhhh, helledussen! For en nydelig kjole! Håper du får tatt bilde av snuppa og dukka sammen i matchende kjoler, og scrapper det :D

Eli sa...

Kjempelekker kjole Monica! Kan godt skjønne at jenta di ble fornøyd ja :) :)

banglamarie sa...

nydelige kjoler!! Herlig å ha lik kjole til dukken :o)

(Jeg har sydd kjoler til jentene i ullfleece fra stoff&stil. Det krymper minimalt på ullvask i maskinen, men nupper litt etterhvert. Anbefaler å vaske dem på vrangen. )

Fatima sa...

Veldig fin kjole. Litt sen bursdags hilsen fra meg. Men slik går det når man ikke er på nett. Kommer du østover snart ?

Anne-Britt sa...

Kjempeflotte kjoler du har laget. Og matchende til dukka, det må ha vært stas for snuppa :) har også lyst å sy kjole, men ikke kommet så langt ennå, er det vanskelig? Og gratulerer med vel overstått bursdag. Håper du hadde en fin dag.

Irene sa...

Nydelig kjole -- og utrolig mye fint på bloggen din ellers også!!

Monica sa...

Nydelig Monica, skjønner godt at snuppa ble fornøyd. Nå fikk jeg også lyst til å sy, takk for inspirasjon (kan du komme og dra meg opp av sofaen også, hehe). KLEM :)