mandag 28. desember 2009

~ Fuglehus ~


Vil bare starte med å ønske alle og enhver en vel overstått jul. Håper du har fått tilbragt masse kvalitetstid sammen med venner og familie nå i disse juledagen - det har vi her, og vi har kost oss hvert sekund!
Disse herlige små fuglehusene gav jeg bort til mine tre skjønne kollegaer før jul. De er enkle å lage, og ideen og mal har jeg funnet her. Jeg har forstørret det ørlite for å få utnyttet plassen på arket bedre, og jeg syns igrunnen at størrelsen ble perfekt :) Inni husene har jeg laget ett lite rede av plaststrimler (papir kan selvsagt også brukes), og oppå der la jeg små sjokoladekuler. Nam!

Ta gjerne en titt i bloggen hvor jeg har funnet malen, her er det nemlig massevis av inspirasjon å hente!!


Nå er det snart ett nytt år, 2010 står for døren - og det er både litt spennende og litt "skummmelt". Nytt år og nye muligheter - og jeg skal prøve å gripe dem!

9 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Så utrolig flott fuglehus du har laget da. Det ble nok godt mottatt tenker jeg. Super gave. Ønsker deg et godt nyttår. Klem

Vibeche sa...

Helt nydelig Monica :)
Disse likte jeg kjempe godt, for en herlig gave å få :)
Kos deg videre i romjulen,
klem

Anne sa...

Du verden for noen lekre fuglehus du har laget. Disse tror jeg jammen meg at jeg må prøve meg på til neste år. For en genial ide å gi videre med gotter oppi. Du er jo bare så flink Monica.

Ønsker deg en videre fin romjulstid.

Lene - nabon sa...

sååå utrolig søte! Og jammen er det mye fint i bloggen din om dagen! Må være flinkere å stikke innom for her kan jeg bare suge til meg inspirasjon!

Mette sa...

Så "gossine" fuglehus du har laget.En veldig koselig gave både å gi og ikke minst å få!! Har kikket i bloggen din og du lager så mye flott,liker veldig godt stilen din!!
Ønsker deg et riktig godt nytt år!!

Klem Mette

Anja sa...

Hvor er de dog søde og en rigtig god ide!
Godt nytår til dig og dine.
Hilsen Anja

Marlene sa...

Superfine fugelhus!
Så kreativt!
God romjul til deg!

Linda64 sa...

Monica..Kjempeflotte fuglehus... En ide til påske...hm...Skal innom bloggen for malen..det er helt sikkert. Takk for det gamla og ønsker deg og dine et godt 2010...

Klem..

Fatima sa...

Fore en flott gave å få. Nydelige er de. Klem