torsdag 9. juli 2009

~ Jeg er utfordret inne på Scrappehuset!~

For en tid tilbake fikk jeg en utfordring inne på Scrappehuset, av min søte navnesøster Monica. Jeg er så heldig å ha truffet Monica ved etpar anledninger - og hun er en så herlig dame! Alltid med ett smil om munnen og glimt i øyet - alltid kjapp i replikken :) I tillegg er hun en kjempedyktig scrapper og kortlager, så jeg anbefaler alle å ta seg en tur inn i bloggen hennes å la seg inspirere!!
Ta deg gjerne også en tur inn i bloggen til Scrappehuset for å se utfordringen jeg fikk fra Monica, hvordan jeg løste den og hvem jeg har utfordret videre...
I tillegg finner du masse flotte artikler om alt mulig der inne, blandt annet en kjempebra artikkel om stilen Vintage skrevet av Oddbjørg - som er absolutt verdt å få med seg!

Vet ikke om dere har sett innlegget mitt om ullteppet som jeg har strikket - vel nå er mottakeren her, og det er vel da på sin plass å vise hvordan teppet passet til lillefrøkna som fikk det - en herlig liten tulle som ble født 07.07.09 - som jeg gleder meg til å bli mer kjent med!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nommen, herlighet, for et herlig bilde. Kan tenke meg hun synes det er godt, varmt og trygt å ha rundt seg det teppe.

unpi sa...

Pst: ligger en utfordring til deg i bloggen min ;)