mandag 18. mai 2009

~ Min første / My first ~

Har du lyst til å se??
Dette er den aller aller første LOen jeg noensinne laget, under navnet "scrapbooking" iallefall. Har jo alltid drevet og limt bilder i album sammen med billetter og mynter og minner, men dette er den første "ordentlige"
Jeg gikk på kurs med May Lis på Scrappejungelen, og jeg husker hvor ufattelig stolt jeg var når jeg var ferdig. Tenk at jeg hadde laget denne utrolig avanserte og dog så nyyyydelige siden?? Det var ikke til å tro!! Jeg husker at jeg lå våken halve natten, i lykkerus og med mange tanker om hvordan neste side skulle bli, og om jeg klarte å lage den like fin helt alene??

Det har blitt mange sånne netter etter denne natta, og jeg tar fremdeles meg selv i å bli overlykkelig over nye produkter og nye ideer. Jeg rett og slett elsker denne hobbyen!!!

Så, her har du min første... Tør du å vise din??

Wanna look?? This was the very first page I ever made, at least under the theme "scrapbooking". I have always been putting my pictures in albums together with tickets and other memorabilia, but this is my first "real" scrapbookpage.
May Lis at Scrappejungelen was the instructor at my first class, and I can still remember how incredably proud I was to have made such a beautiful and advanced page like this one. I could hardly beleive it my self, and I remember lying awake half the night, just happy and with alot of thoughts on how my next page was going to be like. I can remember being worried if I could do this just on my own, withot the instructor *lol*
After that I have had quite a few of these nights, lying awake and thinknig about a scrapbookpage, and I still get over the edge happy over new products and new ideas. I just love scrapbooking!!

So, here is my first page - can I dare you to show your first??9 kommentarer:

Anne sa...

He he så herlig å se din første side. Og jeg skal love deg at min er MYE mer enkel :-) Får se om jeg kan scanne inn min første side også.

Rart å se tilbake på at du faktisk har gått å kurs for å lage denne siden. Det er virkelig da man ser utviklingen innen scrapbooking gitt.

Carrin sa...

Hahahah!!! Skjønner sååå godt hva du snakker om her! Min første LO var litt av et mesterverk i mine øyne....sjelden hadde jeg vel sett noe så estetisk vakkert!
VELDIG flaut å tenke på faktisk..men men.

Her er den iallefall!

http://papirihjertet.no/sitefiles/19/Designteam/forsteLO/carrin_forste_stor.jpg

Lene s sa...

Artig å sjå den første loen du lag! Skal sei stilen e endra. Min og e i nåkenlunde den stilen, å eg og va på kurs å laga den..hihi.. Men eg var kjempefornøyd, og hadde vel omtrent samme tanken om prosjektet mitt som du, skikkelig i fyr og flamme!

Madam sa...

Haha... Kjenner igjen følelsen. Det var nesten så man skulle tro at det var jeg som hadde skrevet det der :-)
Men jeg syns den er fin, jeg!

Kaia sa...

Kjempekult å se din første LO.
Jeg har min liggende en plass jeg og, begynte med et "øvealbum", før jeg kjøpte et stort, og scrappet den første turen vår til Egypt.
Husker jeg var veldig fornøyd.....
Skal se om jeg klarer å rote den fram en dag :o)

Gro sa...

Jeg har sett gjennom det meste på denne siden, og fy søren så mye lekkert du har laget! Takk for titten, kommer nok tilbake hit!

Torill sa...

Her har det skjedd utvikling ja!!!
Utrolig arti!
Jeg har noen sider i bryllupsalbumet mitt, som jeg klør etter å gjøre om.... men kan jo ikke det (?) - det er jo litt av sjarmen at vi utvikler oss:0)

Beate sa...

Hihii, så herlig å se din første layout. Stilen har jammen meg forandret seg litt kan man si. :)

Vannvittig mye inspirasjon i bloggen din!

Kristin sa...

Herlig tilbakeblikk Monica :)
Rom ble ikke bygget på en dag, og ett sted må man jo begynne :lol:
Kanskje man skulle tatt bilde av hobbyrommet "før og etter"-scrappehobbyen.

Jeg har også en 1. LO :lol: Jeg hadde akkurat vært på Kortkurs hos Bikuben, og fått inspirasjon til Scrapbooking også.... http://www.minneriket.no/copper/displayimage.php?album=514&pos=2

Colozzle var vist ett fint verktøy.