søndag 19. april 2009

~ Kurs med Salte ~

Under messa i slutten av mars var jeg så heldig å få muligheten til å gå på kurs med selveste Salte - og der laget vi noen alldeles herlige og nydelige veggbilder - skikkelig shabby og vintage ♥
Ser at jeg har glemt å legge ut bilder av det ferdige produktet - så her kommer ett.
Dette er som sagt resultatet av kurset, og er ikke min ide eller mitt design - men jeg ble så utrolig fornøyd at jeg vil vise dere det likevel.
Bildet som er på er av min mor og hennes tvillingbror, tatt på midten av 50-tallet. Er de ikke skjønne der de henger over hverandre, sovende? ♥♥

Dette kurset var en ren inspirasjons-innsprøytning - så om du har mulighet til å få med deg ett slikt kurs er det å anbefale på det varmeste!

Takk for at du er innom, ha en herlig kveld videre!

*klem*


Made this wallhanging at a class in March, with the greatest teacher Salte - gotta love that woman - what she makes is amazing!!
So - here is the result of the class, totally not my design or idea - but I had to show it to you anyways because I was so happy with the way it turned out!
The amazing picture is my mother and her twin brother in the middle of the 50's - sleeping on each other... Soooo sweet!!
This class was so inspiring, so if you ever get a chance to attend one of Salte's classes... It's highly recommended!!

Thanks for stopping by here today, have a nice day!!
*hugs'n'kisses*
9 kommentarer:

Carrin sa...

For et nydelig bilde!!!
Selv om kanskje ikke ideen eller designet er ditt er det ingen tvil om at det er akkurat DU som har laga denne!
Virkelig flott! :)

Anne sa...

Åhhhh dette bilde var jo bare aldeles nydelig. Så herlige farger du har brukt til dette bilde. Utrolig lekker. Fikk jammen meg lyst til å prøve meg jeg også :-) Jeg elsker jo bølgepapp.

Anne Kristine sa...

Nyyydelig er det og bildet er bare så herlig :o)
Ønsker deg en flott dag.
klem Anne

Salte sa...

Kjære skjønne Monica - jeg blir rørt av ordene dine, og tar de med meg i hjertet. Det var skummelt at DU skulle være med på kurset, men fy søren så stolt jeg var også. Tusen takk kjære. Reiser til Røros på onsdag, til Oslo i helgen, så tilbake til Røros. Ringer deg en dag jeg :) Sp vi snakkes, hvis du tør! hehe - Klem

Anonym sa...

Så nydelig!!! Lekkert pyntet! Jeg skulle gjerne vært på kurs med Salte selv jeg, kanskje jeg får det til en gang!

marit80 sa...

Utrolig flott bilde :)

Linn sa...

ÅHHHH så nyyydelig og enig det bildet var heeelt fantastisk!!! Vakre farver du har brukt og woow de blomstene i bakgrunnen og farvene ellers og harmonerte så perfekt sammen. Skulle så gjerne gått kurs hos Salte. Det hadde vært en drøm. Er helt hekta på slike art medium for tiden og utvide horisonten ifht teknikker og medium. Ble kjempe inspirert av å se dit veggbilde :D

Marlene sa...

Superfint!! Herlig foto og herlige farger!
Vil også si TUSEN TAKK for rak'en jeg fikk i posten etter bursdagsinnlegget ditt! Har ennå ikke fått laget en lo av det, for jeg leter etter det perfekte bildet. Men jeg gleder meg til å bruke alt det fine du sendte!
Tusen takk!

Ha en fin vårtid!

Anne Karin sa...

Næh! Så stilig og søt på en gang!