tirsdag 24. februar 2009

~ Birthdaygirl ~


Jepp... er meg det hihi!
Har hatt en superflott dag, først på jobb og så hjemme. Har fått masse gratulasjoner, og jeg blir så glad for hver eneste en - takk til alle dere som har tenkt på meg idag - det varmer!!
Morgenen begynte med nydelige røde roser fra mann og barn - og den deilige lille femåringen min var så lei seg fordi han måtte vente til ettermiddagen med å gi gave til meg, at han sprang avsted og fant det fineste han vet... En Ninja Turtles tatovering ♥ Er det rart at han smelter ett mammahjerte?? DEN skulle jeg få, den som er det aller aller fineste og helligste han har ♥ - han hjalp meg til og med å ta den på - skjønningen min!! Så idag har jeg stolt vist bort den nye Ninja Turtles tattoveringen min - er den ikke fin??


Jeg hadde med kake på jobb idag, så det ble en koselig lunch med litt for mye kake i magen etterpå... men men, man har da bare bursdag en dag i året, ikke sant fnis... På jobb fikk jeg et nydelig kort fra min søte kollega Wenche - tusen tusen takk Wenche, jeg ble kjempeglad og kortet fra deg er virkelig nydelig!! Har tatt det opp på scrapperommet mitt så jeg kan hente inspirasjon fra det - kjempeherlig var det!! Tusen tusen takk!!

Når jeg kom hjem fra arbeid idag ventet det pakke i posten til meg - og jeg gir meg ende over altså!!
Salte... Jeg er rørt til tårer og jeg er så glad for at du er du og at du gjør det du gjør. Du er topp!! Jeg gleder meg sånn til å treffes igjen - og nå er det jammen ikke lenge igjen!! Her kan dere se hva jeg fikk i pakken min fra søte Linda; ett alldeles fantastisk flott kort som hun har laget - og her fikk jeg jammen massevis av inspirasjon "på kjøpet"! I tillegg så har hun kjøpt en herlig deodorant og dusjsåpe - deilig!!

I tillegg så fikk jeg sykkelhjelm (og det var visst på tide *dåner) og "gavekort" på nytt objektiv av mannen - er det noe rart at dagen har vært fin eller??
Nå nyter jeg bare stillheten i huset - mannen er på møte og barna er i seng... hadde egentlig tenkt å benytte anledningen til å scrappe litt - men så hadde jeg så lyst til å dele dagen min med dere.

Og... sånn på tampen... fikk så lyst å dele litt glede med dere! Skriv en kommentar i dette innlegget, så trekker jeg ut en person som får en liten oppmuntring i posten. Trekker på fredag kveld ☺Takk for at du er innom hos meg på denne fine dagen - setter stor pris på det!

23 kommentarer:

Inger Anne sa...

Gratulera såå masse me dagen;) =) Kjekt du har hatt ein flotte dag:)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Monika!
Kjekt å hilse på deg igjen hos Oddbjørg sist uke!

Har begynt å sniktitte litt i bloggen din, du lager så mye fint! :-)

Annette

Ann Cicilie sa...

Gratla :D

Å få et hjemmelaget bursdagskort i posten varmer godt!

Og så den skilpaddetatoveringen... Det synes jeg simpelten er så søtt.. Ser for meg hvordan han har vært i ferd med å renne over av spenning over å skulle gi deg den!

Eli sa...

Gratulerer så mye med dagen Monica!! Herlig tatovering og så fine gaver og kort du har fått. Det er deilig å bli husket på :) Vi er flere her som gleder oss til Stavangertur om ikke så lenge!! Kos deg videre på dagen din. Klem, E

Jonna sa...

Gratulerer så mye med dagen! Nydelig kort du hadde fått. Og for en søt tatovering.... en tanke å gjøre den permanent?? hihi.... :-)

Hildegunn sa...

Gratulerer så mye med dagen!
Så herlig kort og flotte gaver du har fått i dag. Den tatoveringen din var skikkelig kul, heldig du!

Marlene sa...

Gratulerer med dagen!
Så koselig bloggpost!
Hilsen Marlene, trofast blogg-gjest fra Drøbak

elisabeth sa...

Gratulerer med dagen :) Så utrolig flott kort du fikk av salte, det er ofte den fineste gaven man kan få, noe hjemmelaget fra hjertet.

Mariannes Kort og Stempling sa...

Grattis med dagen igår!! Den tatoveringen var den nydeligste gaven man kan få ;-)

Birthe sa...

Et stort tillykke med dagen. Læser altid din meget inspirerende blog.

ailin sa...

gratulerer så mye med ovestått. er det ikke super koselig å ha slike venner og familie som setter pris på èn:)

Anonym sa...

Heia! Gratulerer med dagen i går! Ser du har hatt en superdag! =) Ha en forts,fin uke! Klem Gjertrud Marie.

Monica sa...

Gratulerer så mye med gårsdagen Monica, høres ut som en helt perfekt dag. Gleder meg til å se deg og campe med deg i mars :)
Klem fra meg

Silje Mari sa...

Jeg "datt" akkurat innom siden din og må si at du er virkelig en kreativ dame!!! Jeg bladde meg nedover i bloggen din og det er fantastisk mye fint du lager, jeg er helt imponert! Håper det er greit at jeg bruker deg som inspirasjon innimellom:)

Anne sa...

GRATULERER så masse med gårsdagens bursdag. Høres ut som du har hatt en fortreffelig dag med fine gaver og kort. Det kortet fra salte var jo bare så kult.

Ønsker deg en videre fin uke

Joelle sa...

Hi there! I don't speak your language, but I'm a huge fan of your blog! (I read the English translated version, which is far from being perfect, but it's so much better than nothing!)
So today I'm here to wish you a very happy belated birthday!!

Love, Joelle

Anonym sa...

Gratulerer masse med dagen din som var i går! Høres ut som en kjempehyggelig dag:)

Gina

Elisabeth sa...

Å gratulere med dagen har jeg gjort her og der og der og her, og gode ting kan ikke sies for ofte, så jeg håper du enda rir på bølgen av en flott bursdag....

håper du og alle dine små og store herligheter for ei herlig helg....stor klem fra meg...

domi (Paris, France) sa...

Joyeux anniversaire Monica !

Anonym sa...

WOW Monica, hvor mye som har skjedd her siden sist jeg var blogg aktiv... Du er et unikum innen scrapping. Fytti så flink du er!!!

Gratulerer så masse med vel overstått bursdag, og for en skjønn 5 åring da!!! *smelt*

Ønsker deg og dine en god helg!

-Astrid Elisabeth Helgeland

Salte sa...

Så skjønn du er Monica!! Gleder meg VELDIG til å se deg igjen kjære venn :)

Anneli sa...

En forsinket bursdagshilsen til deg (:
Da har vi faktisk bursdag på samme dato!
Ha en koselig og kreativ helg <3 Klem

Oxana sa...

En til forsinket bursdagshilsen til deg. Du lager de mest fantastiske kreasjoner!!! Med vennlig hilsen Oxana.