tirsdag 13. januar 2009

~ Sweets for my sweet ~

Valentine er rett rundt hjørnet (eller iallefall en månded til *knis*) - men jeg ville vise dere hva jeg har laget for Papirdesign med de alldeles søte Valentinpapirene deres... Har funnet masse inspirasjon til saker å lage i denne bloggen - for det er jo søtsaker som gjelder til Valentin - er det ikke?

Først ut er denne cellofanposen med røde gelehjerter oppi. Har brukt Forelskelse mønsterpapir til å lage bord med, som jeg har festet blonder bak. Har brukt scalloped punchene mine 2 1/2" og 2" og stemplet "venner" med clearstamps fra Papirdesign. Blomsterhjertet har jeg klippet ut fra utklippsarket Valentin - og skjært ut inni hjertet for å få fram "venner" som jeg stemplet på rundingen under. Har festet den øverste rundingen med 3D limputer. Så har jeg knyttet dem fast med ett bånd. Båndet øverst har jeg festet ved å lage to hull (diagonalt) i cellofanposen. Så har jeg tatt ett bånd, laget en løkke og knyttet. Så trædde jeg båndet først inn i det nederste og så inn i det øverste - da fikk jeg en løkke øverst som man kan bære posen i.Så kommer innpakket sjokolade, med en "hemmelig beskjed" inni. Har punchet ut to ovale scalloper med punchen min ( den rosa Marvy Uchida = 2,5"?) som jeg har brettet 2/3 inn. Så har jeg klippet ut tekstruten fra Valentin utklippsarket til Papirdesign, og limt de to ovalene under. Så Punchet jeg hull til bånd, og la sjokoladen i og knyttet.

Tom plastemballasje er jo en "skatt" for oss som driver med papirhobby - og den neste saken her har jeg laget av en tom blomstereske. Har klippet ut en remse/bord fra mønsterpapiret som heter Tre Fine Ord og sydd en blonde på nederst. Scallopedrundingen er punchet ut med min Marvy Uchida Punch (2,5") og oppå har jeg stemplet med ett Melissa Frances clearstamp. Rundt kanten har jeg hatt på litt glitterlim. Plastesken er full med røde Skittles - en passelig søt drops for en passelig søt mottaker :)
Kort må man jo ha klart til Valentin, og her har jeg laget ett suuuperenkelt kort, med Bazzill Kraft som bakgrunn, mønsterpapir fra Papirdesign som heter Forelskelse som jeg har klippet med scallopsaks oppe og nede og sydd på Bazzillen. Jeg har stemplet Venner-teksten (clearstempel fra Papirdesign) og brukt en ramme fra Valentin utlippsarket som jeg har limt på med 3D limputer og klippet bort det som er inni ramma for at teksten under skal vise.


Marshmellows... finnes det noe bedre?? Disse er av "miniutgaven" og er herlige til en kopp kakao... Boksen har jeg laget av mønsterpapir fra Papirdesign som heter Tre Fine Ord, og jeg har brukt Forelskelse som kontrast. Bånd og blonder hører selvsagt med. Tekstene og hjertene har jeg klippet ut fra utklippsarket Valentin, og scallopekanten rundt Min Valentin-teksten har jeg klippet med scallopedsaks. Har bundet en hjertecharm med litt hamptau til slutt.

Så - aller sist - har jeg pyntet en Toffifee-eske - også den heeelt enkelt. Har brukt Bazzill Kraft som bakgrunnsark, Tre Fine Ord mønsterpapir oppå der, og til slutt Forelskelse på toppen. Det siste mønsterarket har jeg stanset ut "blondekant" med min nydelige Martha Stewart lace punch - eeelsker den!!
Har klippet ut teksten fra utklippsarket Valentin fra Papirdesign, og festet det med litt hamptau. I endene på hamptauet har jeg festet en perle - det samme i midten på blomsten. Har også brukt litt Burnt Red Glimmermist fra Tattered Angels - *digger glimmermist* Blomsten er hjemmeheklet av mammaen til Xstine - herlige blomster!!

22 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Nydelig ting du har laget!
Virkelig lekkert!
Klem anne

Trine {Triurine} sa...

*dåne*
så mye lekkert!!!!! jeg bare eeeelsker dem! de med sjokoladene var jo bare suuupernuddelige! for en genialt bra ide! gubben elsker marsipanbrød..hehe!

mari sa...

heldige din valetine:)
Nydelige ting du hadde laget, som alltid!

klem!

Heidi sa...

Her var det mye flott:-)

Catrine sa...

Nydelige ting du har laget!
Tusen takk for inspirasjonen! *klem*

Fatima sa...

Du er virkelig mitt scrappe idol. Her var det veldig mye søtt for øyet.

Janne sa...

Hmmmm her var det masse flott du - mange gode tips å ta med seg.

Janne

neeta sa...

For noen utrolig nydelige og lekre ting du har laget!! Her fant jeg inspirasjon i massevis, som alltid;)

Ønsker deg en flott tirsdags kveld!

Klemmer fra Anita

ruffa sa...

Ååååh så mye lekkert og for en masse bra ideer.

Likte alle sammen her jeg og jeg plasserer disse godt i minne for dette MÅ lages.

LEKKERT

Solrunn sa...

WOW så mangen flotte valentine ting du har laget, tusen takk for kjempe flott inspirasjon... de var lekre alle som en;) Min favoritt er nok den som det står venner på, den ser bare sååå god ut og var så elegant;)

Gleder meg til hva mer du tryller frem;)

Ønsker deg en fortsatt strålende uke;)

Oddbjørg sa...

Fantastisk flott Monica... du er et oppkom av gode og geniale ideer.
Takk for inspirasjon.

Anne sa...

Gjøssenavn så mye fint du har laget Monica. Du er en skikkelig reser til å pynte ting og tang. Imponerende. Likte veldig godt den cellofanposen med gelehjertene jeg. Her var det jammen meg masse inspirasjon.

Du er jo bare KNALLFLINK. Alltid kjekt.

Solrunn sa...

Hei igjen!! Det ligger noe å venter på deg i bloggen min;)
Håper du tar imot den, den er spesielt til deg;)

Ønsker deg en strålende uke;)

Elisabeth sa...

åh inni hampen, skal si du har vært både kreativ og effektiv da... og så mye godis-godis, nesten så man kan ha lyst å spise både papir og godis her jo...akk for at du deler dine kreasjoner og kunsverk.......love it all....

Monica sa...

Oh my! Så mye søtt! I dobbel betydning *fjåsefnis* Kjempefine ting du har laget, jeg suger til meg inspirasjon (noe jeg ALLTID finner hos deg). Takk for at du deler.
God helg. *klem*

Anne J sa...

Så lekkert godteri. Får vann i munnen av å se på! P.S Jeg har lagt deg til i blog-listen min, hvis du ikke ønsker det, si i fra så skal jeg fjerne deg:)

Meretekj sa...

Det ligger noe i bloggen min til deg.

Helena sa...

WOW, what fantastic projects
xxxx

Asil sa...

Gosh! Kan jeg få være en av dine sweets? :P
Utrolig lekre søtsaker du har laga! Og tusen takk for inspirasjonen - du ligger i blogglista mi, håper det er greit!

Malin sa...

Så utrolig flotte ting du har laget! Heldige de som skal få disse!

Du lager så mye fint! Titter inn her og følger med. Har lagt en award til deg i bloggen min. :)

Snuppelure sa...

Å så mange utrolig fine valentinsgaver du har laget, så flink du er :o)
Tusen takk for titten :)

mellem sa...

Så mye fint du har laget. Blei inspirert til å prøve på en liten valentinsgave no