mandag 3. november 2008

~ *poff* - så var Papirfest over for i år ~


Tør nesten påstå at årets Papirfest har vært den beste i rekken - til nå iallefall... har hatt det utrolig morsomt!!
Har storkost meg helt fra fredag når vi kom inn dørene, til søndag når vi gikk hjem... Så utrolig mange koselige folk samlet på ett sted!!
Har ledd og ledd og ledd (kanskje spesielt under "photoshooten" på søndag), vært på isnpirerende kurs, skravlet masse, og scrappet littegranne *lol*
Fredagen begynte med å treffe fire utrolig koselige bergensdamer; Gry, Eli, Vibeke og Marie - for noen damer altså!! Veldig veldig kjekt å møte dere alle som en!! Oddbjørg hadde invitert dem på frokost hos henne, og jeg kom i halv ellevetiden. Vi gikk sammen til årets PWC messe, gøy å få med seg den også! PWC messen er, for de som lurer, en håndverks/hobbymesse som holdes en gang i året i Solahallen, og det er Petrolian Wifes Club som er arrangører. Der kan man finne alt fra hjemmesydde dukkeklær, smykker, ullhatter, malerier, .... ALT mulig som er hjemmelaget...
Etter messen kjørte vi damene til hotellet, og jeg reiste hjem og pakket siste rest, og tok turen innover til Papirfest.
Fredagen var jeg på ett kurs med My Little Yellow bicycle, og vi lagde ett kjempekult acryl album, pyntet dette med lekre papirer og pynt fra samme firma... herlige saker og inspirerende kurs altså!! Give-awayene satt løst, og det var mange som kunne ta med seg en kuuuul My Little Yellow Bicycle pose, stempelsett og albumkit hjem...
Så etter dette var det fellesscrapping og skravling og massevis av kos inne i store salen. Vi avsluttet kl 24 denne dagen, og jeg kjente at det igrunnen var sent nok.
Lørdagen hadde jeg meldt meg på to kurs, og første var med My Minds Eye - lagde en dobbel LO, noe jeg igrunnen ikke har gjort på så lenge jeg kan huske... Allikevel en morsom klasse, mye takket kursholderen Trisha Ladouceur som var en festlig dame. Hun hadde også mange give-aways bl.a kurskitet som inneholdt herlige papirer!
Det amdre kurset jeg var på på lørdagen va Chipboardjulealbum med My Little Yellow bicycle - nok ett inspirerende kurs!! Kursholderen her (som på det første kurset fra MLYB) var Sharon Ann - en herlig dame, så søt og imøtekommende!! På dette kurset dekorerte vi ett rundt chipboardalbum fra MLYB, og kitet vi fikk inneholdt masse altså!! Og DE deilige produktene!! Og igjen - masse give-aways! Jeg ble inspirert så til de grader av dette kurset!!!

Jeg hadde ingen flere kurs etter dette siste, så da det var ferdig så var det tid for mer scrapping og skravling og massevis av kos!!
Tror vi gav oss i ett tiden på lørdagsnatta, full av ny inspirasjon og masse inntrykk - så for å si det mildt så var jeg ganske trøtt!
Søndagen var det på an igjen med scrapping - og plutselig var dagen over... Liksom helt sånn *poff*... Plutselig var det tid for å pakke sammen og gå hjem....
Fikk laget totalt 6 LOer utenom kursprosjektene, og det må jeg si meg utrolig fornøyd med!! Har ikke tatt bilder av disse enda, men det kommer etterhvert - så om du er intressert er det bare å følge med :)

Godt å vite *lol*


Så oppsummeringen i etterkant må være at det har vært en fantastisk helg, har truffet mange herlige og kule damer, fått scrappet noe, fått masse ny inspirasjon og at jeg har kost meg fra første stund til siste slutt!!
Jeg tror jeg skal sende inn offisiell søknad om forlenging av Papirfest - for jeg kunne helt sikkert vært der en uke!!

Takk - alle sammen!!!

Legger til noen bilder - har ikke spurt hver enkelt om lov til å legge ut, så send meg gjerne en mail om der er noen bilder jeg skal fjerne!


Noen herlige bergensdamer; Eli, Gry, Marie og Vibeke


Oversiktsbilde over lokalet:

Flere som vil være med på bildene ( Elisabeth og Inger)

Inger sniker seg med *lol*
Christine og Mari

Nina, Monica og Eli
Tove og Christine

Hyggelige scrappedamer bl.a Mildred, Cazandra og Lissicat


Marie skyggedanser
Meg, Trisha (MME) og Oddbjørg

15 kommentarer:

Eli sa...

Den fotoshooten altså *LOL* Herlige damer - herlig helg! Jeg er KLART med på en utvidelse av Papirfesten for dette var virkelig helt topp. Og det var såå hyggelig å møte deg!! KLEM

Trollemor sa...

Lenge siden jeg har ledd så godt som jeg gjorde under fotoshooten!. Tror nesten jeg klarte å snike meg med på noen bilder også- linselus*LOL* Kjempekoselig å treffe deg igjen, og gleder meg allerde til neste gang.
Klem fra Inger (linselusa)

Elisabeth sa...

haha...hoho..hihi..hehe....ojoj......makan til herlig øyeblikk....

marit80 sa...

Så flotte bilder:)
Og du har utrolig mye flott i bloggen din:D

Salte sa...

Oioi, for en gjeng med herlige jenter!!! Ser ut som dere koser dere gluggggg :)) *jeg*vil*også* hihi


KLLLLLLLLLLEMEMEMEMEMEM *knis*
... jeg har jobbet i natt så jeg føler meg litt småfull i dag - hehe.

Anne sa...

Heisann hoppsann her var det jo massevis av gode bilder fra den store festen. Kjempekjekk lørdag for min del men neste papirfest så må jeg nok trø til hele helgen jeg også. Koste meg masse med masse herlige scrappedamer av både nye og gamle.Men har jo funnet ut nå i ettertid at det var flere jeg skulle ha hilst på som er fra forumet, men jeg visste jo ikke hvem de var :-)

Ja du satt virkelig langt ifra denne gangen. Jeg hadde jo bare gitt klar beskjed til Grethe at de måtte holde av en plass til meg så da ble det jo der.De måtte sidde nærme butikken :-)

Så stilig å samle alle utenfor inngangen....men jeg er jo ikke med? *ler*

Utrolig flotte sider du lager, og den du vant med var jo bare lekker.Fatter ikke hvordan du får det til jeg. Jeg er jo lykkelig visst jeg klarer å bruke en blonde.

Håper det ikke blir lenge til neste treff.

Anneli sa...

Ser ut som dere hadde det kjempegøy!!
Det skiltet med "Your husband.." var festlig (:
Ha en fin og kreativ uke <3

Kristin sa...

Ser og høres ut som om dere har kosa dere glugg i helgen! Tusen takk for at du deler bilder.

*neste år er det min tur!!*

banglamarie sa...

Takk for en fantastisk flott helg :)
Ja den fotoshooten var bare kanonmorsom :) jeg har jo jammen sneket meg med på noen bilder også *knis* Gleder meg allerede til neste papirfest!!!

Vibeche sa...

Tusen takk for en herlig helg. Storkoste meg fra a til å. Og den herlige photoshoten da, ler ennå.
Digger bilder du har tatt av den session ;)Håper du laster opp alle derifra slik at vi kan få lastet ned.Gode minner å ha.
Og det siste bildet er dere bare sååååå herlige på....digger det.
Gleder meg allerede til neste papirfest.
Klem

Gro sa...

Så morsom og se litt bilder av de gale damene. hihi
Så ut som dere kosa dere.
Hadde vært kjempe gøy og fått til en tur til stavanger på treff altså.

Gro.

Lise Mariann sa...

Hehe! Ser virkelig ut som dere hade det trivelig på stortreff, ja.

Ville bare stikke innom deg en liten tur og takke for utrolig koselige ord om min LO som du har plukket ut til "Stripa" denne uka. Ble ordentlig glad! Takk! :D

Linn sa...

Takk for en flott helg! Har kost meg masse, masse - og jeg er stor fan av deg! Håper vi treffes igjen - og lykke til i nyjobben!

HegeAL sa...

Så enormt kule bilder!!! Kjenner at jeg bare må være med neste år altså!!!!

Linn sa...

Så herlig det så ut altså, kan tenke meg det var en herlig helg! Tenk å få vært der, det hadde vært en drøm hjertesukk! Takk for at du viser bilder, morsomt å få "se" dere alle sammen :D