lørdag 11. oktober 2008

~ Nytt kort fra meg idag ~

Har kost meg med å lage litt kort i det siste.
Printeren min er nemlig omtrent tom for blekk, så noen bilder får jeg ikke printet ut for tiden desverre... Venter på nytt skriverhode til den "gamle" printeren min. Bildene ble liksom aldri bra med den nye printeren, så nå fikser jeg heller den gamle. Den var jeg kjempefornøyd med og gleder meg til jeg får i orden igjen.
Derfor gidder jeg ikke kjøpe nytt blekk til den nye, venter heller på den nye delen....
Altså, her er kortet - ett vennekort laget med Melissa Frances papirer og rub ons, vintage cut outs fra Melissa Frances Heart and Home collection, litt blonde, en tag, blomst fra Prima, treknapper fra Panduro og bånd fra den lokale hobbybutikken.

Nå skal jeg børste støv av gamle sy-kunster. Lillemor her skal nemlig få seg BabyBorn til jul, og da tenkte jeg at jeg skulle glimte til og sy litt dukkeklær til den. Har lånt etpar bøker på biblioteket, så alt skulle ligge til rette for at dette skulle gå greit, men vi får nå se *lol*
Takk for at du er innom, ønsker deg en super lørdag videre!

*klem*

7 kommentarer:

Jonna sa...

Nydelig kort i herlige farger!

Beate sa...

Lenge siden jeg har vært på blogg-runde ser jge, mange nydelig kreasjoner fra deg som vanlig!! Dette kortet var bare vannvittig lekkert!! :)

Vibeke sa...

Nyyydelig!!! Likte fargene på dette kortet - knall!!:)

HegeAL sa...

Rålekkert kort! Og usen takk for kommentaren i bloggen min!
Vet det der med mangel av blekk på skriver. Utrolig frustrerende, spsielt for meg som ikke lager kort *lol*
-klem-

Torill sa...

Helt nydelig!!!!!!
du er så flink!

kate sa...

Dette kortet fallt jeg fullstendig for! Alldeles nyyydelig!!
Klem fra fersk blogger, Kate:)

Linn sa...

HÅÅÅÅÅÅÅ dette kortet var heeelt utrolig stilig, med en kvalitet av luksus! Du er altså like flink med kort som LOer, bøyer meg dypt i støvet i ren skjær beundring!