onsdag 6. august 2008

~Underprioritert~

Underprioritert er nok det riktige ordet for bloggen min nå for tiden... Ikke det at jeg ikke er innom - for det er jeg! Innom og leser alt det hyggelige dere skriver til meg! Registrerer at jeg har fått noen awarder (men prøver å lukke øynene for det akuratt nå ;) ) - som alltid er så utroooolig koselig å få!! Tusen takk Lula, Anne Kristine, Salte, Kristin, hegeal, mona underdal loktu, berit... Tusen tusen takk!! Jeg skal snart se nærmere på disse, jeg lover!! Har bare vært litt mye i det siste... Etter at vi kommer tilbake fra ferie, da skal jeg se på det og gi disse videre til noen andre fantastiske damer som fortjener det!
Tiden har vært litt knapp i det siste. Jeg har nemlig vært med på Diva inne på Scrapping.no - og jeg kan nå skilte med en andreplass i Juli Diva! DET er jeg stolt av det!! Anne Kristine stakk av med førsteplassen, fortjent!! - Gratulerer Anne Kristine!!
I tillegg har jeg puslet litt med noen oppgaver jeg har fått av damene på Papirdesign - sammen med noen herlige ark... kjempegøy!!

Jo, holdt jo nesten på å glemme det, men jeg satt her en kveld og mekket sammen en (ny) header til bloggen min - på tide eller hva?? *knis*
Må bare få tatt bilde av den, så skal jeg få lagt den til. Tror det skal bli bra, gøy med noe nytt!!

Så driver jeg og pakker litt da, lørdag snur vi nemlig nesen mot Danmark. En hel herlig uke i Danmark - gjett om det blir vitamininnsprøytning deluxe... Jeg tror jammen jeg gleder meg mer enn barna gjør tilsammen, og ser sånn fram til å tilbringe late dager på stranda (for jeg har nemlig bestilt pent vær til hele uka *knis*).
Vi kommer til Hirtshals lørdag formiddag, og da reiser vi nedover mot hytta vi har leid. Men før vi reiser helt ned dit skal vi en tur innom Randers, og ett besøk i Randers Regnskov - noe jeg vet kommer til å bli en super opplevelse for de to (tre) guttene mine iallefall! De digger alt som har med slanger, krokodiller, sjøkuer, dovendyr osv å gjøre!! -mens mor holder seg litt mer i bakgrunnen (lurer på hvorfor?). Så bærer det ned til østkysten hvor vi skal ha base den neste uken. Har også planlagt en tur ned til tyskland for å shoppe på City - men ellers er uken åpen... tar ting litt på sparket tenker jeg!


Legger ved løsningen på den første Divaoppgaven som var en skisseoppgave. Bildet her er tatt på Solastranda en flott dag i juli. Jeg og lillemor storkoste oss i sola!
Har brukt masse krakeleringsmaling fra Ranger, glitter, blonder, silkepapir, mønsterpapir fra FancyPants, utskåret mønsterpapir fra Collage Press, blomster fra Prima, og perler...
Trykk gjerne på bildene for å gjøre dem større.

Takk for at du titter, og ha en fiiin dag videre!!
*klem*

9 kommentarer:

HegeAL sa...

Gratulerer så mye med 2.plass i DIVA. Nydelige bidrag hadde du og det var en fryd å se LOer fra deg igjen!
Må ønske dere en god tur til Danmark også, bittelitt misunnelig! Gutta er der nå sammen med mamma og min stefar, og har vært der i 3 dager...bare regn *dåner* synes så synd på de som var i legoland i dag og måtte kjøpe regn-ponchoer.
Krysser fingre for at dere får bedre vær!
*klem*

Lula sa...

Hallo!!

Koselig å høre fra deg;) Danmark er digg, var der 2 uker i juli. Vi bodde ikke så lamgt fra Randers, men vi orket ikke ta med lille på 1 år dit.. er visst veldig fuktighet der, nesten 100%, så husk å kle dere lett hehe. Vi bodde også på østkysten, flott der og så blåser det ikke like mye som på vest og nordkysten;)

Nydelige bidrag til Diva. Den du la ved var såå lekker, med alle de rosa detaljene og det utklippede arket, absolutt nydelig.

Margrethe sa...

Nydelig LO, og gratulerer med andreplassen :)

Hanna alias 2små sa...

Gratulerer med andreplassen Monica! LO-ene dine var helt nydelige! Den du har med i dette innlegget stemte jeg på ihvertfall, og sikkert flere av dem også. Du er så flink,det er en fryd å se på tingene du lager. Jeg elsker detaljrikdommen i sidene dine!

tessa sa...

nydelig!

Eva Dohn sa...

Rigtig flot layout, du laver nogle lækre ting. Og så er det her også lige mine farver :o)

Desiree sa...

LOen var nydelig! Herlige farver! Gratulerer med 2.plassen!

Jorunn sa...

Gratulerer med andreplassen! Jeg har ikke sett de andre bidragene, men den du viste her var i hvert fall helt nydelig! God tur til Danmark, det hadde jo vært kjekt hvis dere fikk bra vær!

Ann Cicilie sa...

Nyyyydelig LO, for noen lekre smekre detaljer!