fredag 22. august 2008

~ Salte - du er gaaaal!! ~

Da jeg kom hjem fra ferie var det en boblekonvolutt i postkassen til meg. Oppi var det lekreste kort!! Og masse digg!! Tenk det - til meg!! Alt dette var fra Salte. Snille, søte og gode Salte!! Tusen tusen takk!! Dette betyr mer for meg enn du aner kjære deg!!
Sjekk de digg blondene, og alle blingene... herlig!! Kortet er det fineste jeg har fått, noen gang!! Og det har jeg satt til utstilling på scrapperommet mitt. Jeg kikker ofte på det, og henter inspirasjon fra det - det skal være visst!! Så igjen Salte - tusen takk!! You really made my week!!

*klem*

Og for dere som har lyst å se, her kommer bilde - er det noe rart jeg ble glad eller??4 kommentarer:

Fatima sa...

Jeg støtter Salte sin komentar på kortet. You rock !!! Nyt dewt du har fått gleder meg til å se resultatet.

Ann Cicilie sa...

Wow, så FLOTT:)

Linn sa...

Åh så lykkelig jeg var en kommentar fra deg i MIN blogg! Tusen takk Monica, snille du! Og jaa Salte enda jeg ikke kjenner henne er jeg heelt sjarmert av! Hun virker som et utrolig vakkert menneske, og har og lest om hvor glad hun er i deg også. BRA dere har hverandre, gode vennskap er noe av det viktigste i livet! Herlig pakke du har fått. Kos deg masse med den og et nyyydelig kort du fikk *smelt*

Salte sa...

Kjære deg. Jeg har et kort på hylla mi hjemme - fra deg! Det nydeligste kortet JEG har fått noen gang. Det var helt naturlig for meg å sende deg et kort i retur. Du inspirerer meg helt inn i sjela ;)