lørdag 19. juli 2008

~Ett lite kort - før jeg tar etpar dagers ferie~


Dagens kort er en kortilift av bibbi. Syns det ble riktig så søtt, og jeg laget det egentlig til snuppas toårsdag - men det ble aldri til at jeg gav det da... men men... da har jeg jo ett kort til en sånn anledning en annen gang..
Har brukt MME papirer, en bred blonde, kronebling fra Heidi Swapp, blomster fra Prima, rubons fra Melissa Frances, sheer båndet og bildet har jeg kjøpt av Tanja inne på Scrapping.no.


Imorgen reiser vi på ferie - egentlig bare en kjapp en *knis*
Skal til østlandet en liten svipptur for å besøke ett vennepar av oss, og det gleder jeg meg masse til!! De vi skal besøke er over 80 år - begge to - og er noen fantastiske mennesker!! De er helt unike og har hjulpet mannen min på så utrolig mange måter, både før og etter at vi to ble sammen. Desverre har de nå flyttet til Skien for å komme nærmere barna som bor i området der. Fullt forståelig selvsagt, men trist for oss som ikke lenger har dem i nærheten....
Derfor er det så koselig å legge turen dit hver sommer, og jeg håper vi har muligheten til det i mange år framover.
"Bonusen" er at da er jeg i nærheten av Papir i hjertet og kan stikke innom dit. Det gleder jeg meg også masse til!! En herlig butikk med en fantastisk betjening!! Blir gøy å treffe Mona igjen!! -og så er jeg litt bekymret for at pengene skal få bein å gå på altså... *knis*
Jeg er nok tilbake til torsdag iallefall, er jo Gladmat i Stavanger - og det må vi jo prøve å få med oss!! Herlig å vandre langs alle bodene og bare suge til seg lukter og inntrykk... og ikke minst smake på småretter!! Det gleder jeg meg også masse til!! Uken som kommer blir en gooood uke :)
Så til alle som er innom; ha en fin uke, og takk for at du er innom :)

Forresten; 1.august åpner en ny utfordringsblogg - jeeeeiii!! Det beste av alt er at det er en blogg som retter seg mot kortlagerene, og det blir bra! Veldig bra!! Gleder meg masse til å følge med på utfordringene der!! Bloggen heter Sukkersött og nå kan du være med i trekningen av et RAK der - bare gå inn og legg igjen en kommentar og link til bloggen i din blog :)


Today's card is a cardlift of bibbi
I think it turned out quite cute, and I acually made it for my little princess's twoyear birthday. I never gave it though, so now I have a card ready for a similar occation. I have used papers from MME, a broad lace, crownbling from Heidi Swapp, flowers from Prima Marketing, rubons from Melissa Frances, and the sheer ribbon and the picture I have bought from a lady at Scrapping.no.

Tomorrow we are going on a little holiday, just for a few days actually. We are visiting friends of us in the eastern part of Norway. They are both over 80years old, and they are quite unique. So we try to visit them at least every summer, and I hope we will be able to do so for many years to come!
And the "icing of the cake" is that I will be able to visit one of my favourite scrapbookingstores Papir i hjertet which is located near by where we are staying. jeeeiii!
We will be back to attend the Gladmaten that is situated in Stavanger every year. It's soooo special to stroll around the many many foodtents and try out small courses, feeling the atmosphere. I am soooo looking forward to this, this week is going to be a good week ;)
So to everyone stopping by; have a wonderful week!!
And thanks for visiting :)

BTW; a new challenge blog will open 1. August, and it's a challengeblog for cardmakers - jeeeiii!! I am soooo looking forward to its opening and you can actually win a RAK there now if you leave a comment, and link to the blog in your blog. The blog's name is Sukkersött - (meaning Sweet as sugar - something like that).

9 kommentarer:

Marle sa...

Så fantastisk mye flott det er her inne! Jeg er nesten i sjokk! At det går ann å lage så mye fint :)

Jeg finner masse inspirasjon her inne!

*klem*

Anne Kristine sa...

Et Skikkelig søtt kort ..vakkert var det ...
Ønsker deg en god ferie ...

Synnøve Olava sa...

Et nydelig romantisk kort!

God tur til Skien og god ferie... .:-)

Salte sa...

Lekkert kort!! Tusen takk for tipset om bloggen Sukkersött, morsomt å fløge med! GOD tur til Skien! kos dere glugg

Kristina sa...

Nydelig kort, Monica!

Kanskje jeg ser deg i Stavanger i løpet av Gladmaten da. Om du ser en jente med barnevogn og tre andre gutter på slep, så er det kanskje meg, hehe. Eller kanskje jeg er i en scrappebutikk, hm...

God ferie!

Anne sa...

Så flott Monica. Litt sånn gammeldags preg over det. Lekkert!

GOD TUR til Skien! Været er iallefall på den rette siden nå til uka som kommer.

Veronica sa...

Kjempesøtt kort! Skikkelig jentete:)

Trine {Triurine} sa...

Utrolig lekkert kort!!!
God tur te PIH, stygt redd du blir fattig alså..
Gladmaten ja! dit skal jeg også!

Ingvild Bolme (Spinnvild) sa...

Jeg sier bare "Mmmmmmm så herlig kort!"
Du greier alltid å få det like lekkert hver gang Mo9ca.

Ønsker deg en god helg på Gladmat ;-)