tirsdag 24. juni 2008

You inspire me!


Var innom i bloggen til Xstina (noe jeg er ganske ofte), og hun hadde satt igang ett glimrende "tiltak" - en "you inspire me" tag... Så herlig!! For en fantastisk idè!! -så jeg sjeler den med en gang jeg! Er ikke noe bedre her i verden enn å kunne fortelle noen at de betyr noe spesielt og at de er en stor inspirasjonskilde.
Vel, egentlig så kunne jeg delt ut denne tagen til flere enn en person - fordi det er flere som fyller disse "kriteriene" for meg. Men jeg må velge den som betyr mest og den som inspirerer meg mest.
Den personen for meg er selvsagt min kjære Oddbjørg!!! Uten deg, min supre venn, hadde jeg nok ikke vært der jeg er idag. Du drar meg med og utfordrer meg på mange andre måter enn de kreative. Du øser rundt deg av din godhet - det er ett privilegium å ha deg som en venn. Det som begynte som en scrappe-bekjent er nå blitt ett nært vennskap, og jeg kan stole 100% på deg. Og i tillegg, som en ekstrabonus er du så utrolig kreativ, elsker å scrappe sammen med deg - blir alltid så inspirert i ditt nærvær!! TAKK kjære Oddbjørg - for at du er du!!
Håper at du, Oddbjørg sender denne videre til noen du syns fortjener det, og at den personen igjen sender videre. Gode ord kan ikke sies for ofte!!

Har flere "runner ups";Elisabeth, Ingvild Bolme, Salte, Mona (PiH), Xstina... ja mange, mange flere fantastiske damer, alle flotte og unike på hver sin måte..
Takk damer for at dere inspirer meg daglig!

4 kommentarer:

Oddbjørg sa...

Kleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Du e verdens beste venn.

Salte sa...

Oddbjørg er helt fantastisk, du også! Ååå for et selskap jeg er nevnt i.. milde moses. Jeg snakket med Mona i går, om deg - hvor god og herlig du er Mo9ca. Håper vi sees snart igjen! *klem*

Kristina sa...

Jøss, det gikk fort. Kniis. Flere nattemennesker på lur? Helt greit at den går fra flere personer, da stopper den forhåpentligvis ikke opp. Ta gjerne med at Oddbjørg bør sende den videre. ;)

Flotte ord du har skrevet. Skjønner hun ble glad.

Elisabeth sa...

Nommen, slikt et herlig selskap blandt "runner ups'sene" takk kjære du..... og vettu, kjente igjen Oddbjørg i beskrivelsen din.... ha en herlig kveld videre...klem