fredag 6. juni 2008

Gratulerer med dagen lillesøster!For etpar dager siden fylte min kjære lillesøster 23 år, gratulerer med dagen kjære Kine!!
I den anledning laget jeg ett kort/tag og ga til henne sammen med det hun ønsket seg; penger *knis*
Hun og en venninne reiste til Bulgaria den dagen hun hadde bursdag, så penger kom nok godt med tenker jeg...

Ellers er det stille fra min kant om dagen. Har drevet på og frest opp hagen på nytt, noe som har vært en omfattende oppgave!! Tror jammen vi brukte 3 uker jeg... og da jobbet vi med den omtrent hver dag... strevsomt - men verdt det! Vi sådde for en uke siden, og alt nå ser vi grønnskjær og små gresstrå som kommer. Herlig! Vi har vært heldige og hatt været på vår side (og det er jammen ikke en selvfølge her i området). Terrassen har fått ett strøk med olje og gjerdet i hagen har fått tre strøk med hvitmaling... syns vi har vært ganske så effektive *knis*
Det er vel igrunnen det jeg har drevet med, har iallefall vært lite scrapping...

Nå er jeg igang med designteamoppgaver for Papirdesign; har fått gjort ferdig en LO, og har en annen på arbeidsbordet. Den som er ferdig er en 17.mai-LO og den jeg jobber med er en bryllupsLO... Den siste ble det litt mer styr med enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet da, for det først så hadde jeg jo ingen bryllupsbilder (...ja, helt sant!), og papirene passet så godt til bryllupstema at bilder måtte jeg bare få tak i... Så jeg måtte ringe en venninne og be pent om å få låne albumen fra da hun og mannen giftet seg... joda, det var selvfølgelig greit - heldigvis... Så venninnen min kom bort med albumet så fikk jeg scannet de bildene jeg ville låne.
Og når jeg skulle skrive ut bildene... ja da tok printeren kvelden... *dåne* er jo skikkelig krise!! -men fikk nå en nødløsning på det; fikk skrevet ut på den gamle printeren min, og som en følge av det så er fargene på bildet helt rare!! Jaja, pyttsann... går visst greit... så da er det bare å få scrappet ivei, og håpe at ikke flere hindringer kommer i veien *lol*...
Bilder av disse LOene kommer så fort Papirdesign har publisert dem i bloggen sin, så følg med!

8 kommentarer:

Kristine sa...

Dette var et kjempeflott kort!
Liker så godt denne stilen jeg, men får det vel aldri helt til selv syns jeg! Er for glad i sterke farger!
Sperfin blogg du har!
Klem fra Kristine;)

Jonna sa...

Det var et nydelig kort!
Likte sommerfuglen inni blomsten, så den idèen stjeler jeg... ;-)

Anne Bente sa...

åhhhh total lækkert kort :)

ania sa...

Såååå lekker og nydelig :) :)

Anne Kristine sa...

Så utrolig nyyydelig kort
masse lekre detaljer !!!
Flink er du og takk for inspirasjon :)

Maya sa...

Så nydelig det kortet var...herlige farger i det *smelt*. Tipper det ble godt tatt i mot :-)

Sonja sa...

kjempelekkert!

siw hansen sa...

noe så nydelig.. Skulle ønske jeg klarte å lage noe så lekkert!! Vil tro lillesøster ble fornøyd med dette fine kortet:) Jeg er skikkelig imponert.. Rekker ikke kikke mer nå, men skal garantert innom her igjen.. Ha en flott dag og god sommer:)