mandag 26. mai 2008

Nye kort

Har bestilling på to bryllupskort, og jeg fant ut at det var like greit å bare få det gjort... Venter jo på pakke fra Papirdesign, og det er jo greit å være "klar" når den kommer... For da er det jo bare å hive seg over scrappepulten og la seg inspirere... -kan si at jeg gleder meg til det!!
Jo, det va de bryllupskortene ja.. *knis*

Har altså laget to stykker til en bestilling jeg fikk, og når jeg satt der og skulle lage disse kortene så "måtte" jeg jo bare kort-lifte (heter det det, tro?) bibbi igjen... Har nemlig hatt en sånn metallramme (koles: 2 metallrammer) liggende i en hel evighet, og når bibbi hadde laget et utrolig nydelig kort med akuratt en sånn metallramme... ja da måtte jeg jo bare la meg inspirere av hennes kort... eller, det ble mer kopi av hennes kort enn det ble inpsirert av... jaja... Så ser jeg at "til brudeparet" ser nokså malplassert ut, og det er det også igrunnen... men jeg måtte ha det med, og da var det den eneste plassen jeg fikk plass å plassere det *fnis*
Kortet er laget med Melissa Frances papirer (selvfølgelig), Basic Grey papir, metallramme fra MM, glitterlim fra Stickles, blomster fra Prima, "til brudeparet" er stempel fra Kort og godt (er jeg neeesten helt sikker på..) Glitterhjerte kommer fra Melissa Frances og det rosa fra Heidi Swapp.


Det andre har jeg designet selv da... Det er endel 3D effekter på det, men jeg ser at det ikke kommer så godt fram på bildet. Hele engel-bildet er satt på limputer for å framheve det, og det kommer ganske greit fram irl.. Papiret er fra Graphic45, og "til brudeparet" er stempel fra Kort i hodet. Ellers er det brukt glitterlim fra Stickles og blomster fra Prima. Papirserviett-blonde-hjertet vet jeg sannelig ikke hvor kommer fra...? Halvperlene i midten av blomstene kommer fra KaiserKraft.

Takk for at du titter, og ha en super dag videre!
*klem*

7 kommentarer:

neeta sa...

Så utrolig lekre kort!! *dåne litt*

:)

Salte sa...

Åååå - vakkert!!!

_Kine sa...

Så nydelige kort! Du lager så mye lekkert :D

Mona Underdal Loktu sa...

Oi så nydelige og sarte kort. Disse hadde jeg nok rammet inn hadde jeg fått de sammens med en gave :-)

MagZ Mjuka sa...

Lovely cards you make! :)

Ingvild Bolme (Spinnvild) sa...

FANTASTISK nydelige kort Mo9ca! Helt fabelaktige!

siw hansen sa...

syntes begge to var kjempe lekre jeg.. Herlige farger og nydelig pyntet..